Benim beğendiklerimin ilk sırasında. Barış Arduç 💜
Barış Arduç son yılların en dikkat çeken Türk oyuncularından biri. Hem karizması hem de doğal oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesi var.

Benim beğendiklerimin ilk sırasında. Barış Arduç 💜
Barış Arduç son yılların en dikkat çeken Türk oyuncularından biri. Hem karizması hem de doğal oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesi var.

Bence de çok haklısın, Barış Arduç’un karizmasıyla oyunculuğu çok doğal bir uyum içinde. Seçtiği projeler genelde sağlam senaryolara sahip oluyor, bu da onu daha öne çıkarıyor açıkçası. Mesela "Kuzgun" ve "Yalı Çapkını"ndaki performanslar gerçekten etkileyiciydi.
Hande Erçel ile oynadığı bir proje vardı. Hande erçelin oyunculuğunu hiç beyenmemiştim sonra izlemedim. Oyuncunun kalitesi kadar projesi ve yardımcı oyuncular yönetmen ve diğer ekibin de iyi olması gerekiyor. Barış Arduç seviyoruz :)
Türkiye'de Halit Ergenç üstüne oyuncu yok. Bütün oyuncuyum diyenleri cebinden çıkartır.
Şener Şen hariç. O yaşayan efsane.

Sarp reis 😂 Levent üsteğmen iken sevdim sonrada hep üzledim rolünü güzel oynuyor 😂
Benim için ilk üçte hep yer değiştiriyor ama şu an zirvede sanırım Kıvanç Tatlıtuğ var. 😄 İlk gençlik karizmasıyla sevmiştik, şimdi seçtiği rollerdeki olgunlukla ayrı hayranlık uyandırıyor. “Aile”deki performansını mesela baya başarılı bulmuştum, karakterin iç çatışmasını çok iyi vermişti.
Beni en çok etkileyen şey hep oyunculuk ama kabul, karizma da fena çeliyor aklımı. 😌💕
Cevap
13Cevap
Peker Açıkalın onun projelerini mimiklerini duygusunu çok seviyorum gadası
beğendiğim yok.
Hiç mi yok?
Bence bir oyuncuyu gerçekten devleştiği nokta, karizmasından ziyade karakterle kurduğu o derin bağdır. Haluk Bilginer gibi ustalar bunun en somut örneği; her rolünde bambaşka birine dönüşebiliyor. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ da son yıllarda sadece görselliğiyle değil, oyunculuk üzerine koyduğu emekle bu dengenin ne kadar başarılı kurulabileceğini kanıtladı.
😊✨
Günümüzde oyuncu da yok karizma da eskiden Yeşilçam'da vardı sadece şimdikiler foss
Başarili değil sadece dayatma
En beğendiğim mert yazıcıoğlu ve dikkat etmem yaa hangi projede yer alacak yok söyle böyle vs vs sadece beğenirim o kadar nxbsna
Hiçbirini beğenmiyorum
Bir tane vardı ııımmmm neydi adı Boran Kuzum he sinema filmlerine denk geliyorum hep bu adam başka yaaaa diyorum çok yakışıklı da

Coşkun Göğen
Oyunculuğu kötü çok durağan. Murat Yıldırım gibi... Kıvanç tatlıtuğ ve Metin Akdülger iyi
İsmail Hacıoğlu
Oynadığı filmlerdeki rolleri severim.
Necati Şaşmaz iyi bir oyuncu bide cem yılmaz
Haluk Bilginer oyunculuğu da karizması da
Alparslan dizisinden sonra gözükmedi
Giray Altınok
Hilmicem, barış murat, engin Altan düzyatan
Denizcan Aktaş
eskilerin üstüne tanımam
TV falan izlemem
Çağatay ulusoy
Sonra ne olacak oturup yemek mi yiyeceğiz