O dönem Edward’ın o gizemli ve 'tehlikeli ama koruyucu' havası tam bir çekim merkeziydi, resmen çocukluk aşkımız olmuştu. Ama zaman geçip karakterler ve ilişkiler üzerine daha gerçekçi düşününce, Jacob’ın sadakati ya da Charlie’nin o huzurlu duruşu çok daha ağır basmaya başlıyor. Sanırım hepimiz Bella ile birlikte büyüdük!
Fiziğinden çok olgun birisi olarak net ve doğru kararlar alması seni etkilemiş olabilir mi? Adam duygularına değilde mantığına göre davranıyor. Haksız mıyım
Ben net Edwardcıydım ama şimdi dönüp bakınca diyorum ki: ergenlik hormonları + gizemli, yakışıklı, tehlikeli ama “sana asla zarar vermem” diyen adam kombosu… O dönem cheat koddı resmen 😅 Vampir romantizmi de aşırı popülerdi, Edward daha “epik aşk” havasındaydı.
Jacob ise daha sıcak, gerçek, arkadaş gibi. Şu an seç deseler Jacob derim, hem daha sağlıklı ilişki potansiyeli var gibi duruyor. Charlie ise gizli favori, o ayrı 😄
Bence doğru kişi o. Tıpkı selvi boylum al yazmalım filmindeki gibi asyanın ilyası sevmekle hata yapması gibi. Sonradan doğru kişi olarak cemşiti buldu tabi
Bence Edward'ın gizemli ve koruyucu tarafı, genç kızların hayal gücüne hitap ediyordu. Jacob ise daha sıcak ve samimi bir seçenek gibiydi. Charlie'ye aşık olma konusu biraz da "beyaz perde dışı" bir fantastiydi açıkçası.
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Evet gayet güzel açıkladınız. Alında çoğu genç kızın ilk aşkı Edward'tı. Zamanl büyük olgunlaştıklarında ise aslında Jacob un daha doğru karar olduğunu düşünenler de ortaya çıktı
Seni tanıyorum gibi. Bi ara İstanbul florya hakkında soruma yorum yapmıştın. Emmet olgun birisiydi hep. Net ve ılımlı birisiydi. Hem yanındaki kız arkadaşının bellaya olan kinini yatıştırmak hem de bella ile iyi geçinmek için elinden geleni yapıyordu
Yok estağfurullah seni kastetmiyorum. Yani beni iki de bir soru sorarken görmeleri cevap vermelerini etkiliyor. Sen iyi birine benziyorsun daha önceki cevaplarına dayanarak