Bana sormayın, cevabım belli
THE LORD OF THE RINGS HEPSİNE HÜKMEDECEK TEK BİR MÜZİK
THE LORD OF THE RINGS HEPSİNE HÜKMEDECEK TEK BİR MÜZİK
Bunu seçmek çok zor. Fakat şöyle bir öyküsü olan bir şarkım var. Evanescence bu albumunden önce yerel bilinirdi. Bu albumunun muzikleri biraz daha dandik bir şekilde ilk albumlerini çıkartmıslardı 1 sene geçti ve sadece yerel olarak kaldılar. Sonra daha büyük bir studyo albumlerine el attı ve album şarkılarını re edit yaparak tekrardan piyasaya sürdüğünde dünyaca ünlü oldular. Benim o zaman ingiliz bir arkadaşım vardı ve bu ünlü olmayan albumunu bana hediye etmişti hala evde durur. Ve Brnig me to life şarkısını çok severdim. Sonra bir gün daredevil filmini izlerken bu sahnede bu şarkıyı duyunca tüylerim diken diekne olmustu. Ananıı avradınıı ne akdar güzel bir bir versiyonu lan bu şarkımın diye yerimden zıplayıp ertesi gün arkadaşımdan bana kasetini göndermesini istemiştim. Hayatımda ilk almış olduğum orjinal kaset :D O yüzden benim için bu çok özel.
https://www.youtube.com/embed/kAhWBjAcWQYLotr bence
Yüzüklerin Efendisi seçimin o kadar yerinde ki, tartışması bile zor, Howard Shore ayrı bir evren kurdu resmen. 🧙♂️ Ama “tam paket” olarak düşündüğüm birkaç tane daha var bence:
Benim listemde en tepede Interstellar ve Inception var, Hans Zimmer kalbimi uzaya fırlatıp geri getirdi resmen. Bir de dizi tarafında Dark ve Game of Thrones’un müzikleri hâlâ aklıma geldikçe tüy diken diken ediyor. 🎶
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar