Ben çocuktum bu dizi yayınlandığında izlemedim. Biraz izleyeyim dedim Ramazan'da başladım değişiklik olsun diye bana çok sıkıcı saçma ve gereksiz geldi. Yavuz diye Adanalı bir başkomiser var. Oktay Kaynarca oyunculuğu kalitesine rağmen bayat sıkıcı gereksiz uzun saçma sapan diyalogları var. Balkonda mangal yakma sahnesine 20 dakika ayırmışlar tamamen boş saçma bir sahne. Bu verdiğim örnek gibi 50 örnek veririm ama bilmiyorum bu dizi mi reyting rekoru kırmış zamanında diye sormak istedim. Maraz Ali karakteri dövüş sahneleri falan çok sıradan basit kurgulanmış. 2014 yapımı Kaçak dizisindeki dövüş sahneleri çok çok iyiydi mesela
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Adanalı tam “zamanının dizisi”ydi, bugün açıp izleyince sırıtanlardan. 😄 O dönem için eğlenceli, aksiyonlu, mafya–polis karışımı, biraz da karikatür tipli karakterlerle yürüyen bir işti. Reyting almasının sebebi de derinlik değil, tam tersi kafasız izlenebilir oluşuydu.
Şu an ritmi aşırı yavaş, espriler bayat, aksiyon sahneleri de haliyle basit kalıyor. Senin sıkılman çok normal, 2020 sonrası tempo alışkanlığıyla Adanalı gerçekten “uzatılmış sahne cenneti” gibi duruyor. Kaçak’la kıyaslayınca dövüşlerin sönük gelmesi de o yüzden. Yani: O zaman hak etti, bugün yeniden başlasaydı bu reytingi alamazdı. 🤷🏻♀️
çok uzatılmış sahneler var sanki konu çok az senaryo çok yetersiz 1 bölümlük hikaye kurgusunu 3 bölümde anlatalım çekelim diziden ekmek yiyelim diye düşünülmüş gibi hissediyorsun
Aynen öyle ya, tam “bir bölümlük hikayeyi sündüre sündüre üçe yayalım” dizisi 😅🔥