Kızlar Çığlık 7'yi izledim de sizce Çığlık çok çekici değil mi, dibim düşüyor izlerken
3 ay
yasemingyn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bende büyük bir scream hayranıyım. sahip olduğum her şey onla ilgili. duvarkağıtlarmdan tut sosyal medya algoritmam. seksi değilde. bana hepsi zeki, havalı ve çekici geliyor. diğer filmleri izledin mi bilmiyorum o nedenle detay vermeyeceğim ama. stu ve amber karakterleri favorim. ben sidneyden haz almıyorum mesela. arkadaşı yerine yok olması gereken o olmalıydı bence veya gale.
Sadece çığlık 7 izledim de diğer filmlerini de izlerim diye düşünüyorum senin favorin ne
benim favorim scream 1 ile scream 5. scream 7 yi stu ve tatumdan dolayı beğendim ama sarmadı beni pek hayal kırıklığı oldu
senaryo ve motivasyon bakımından çok zayıf geldi bana en sevdiğim kısım scott ile madisondu 7 de
ilk defa bir açılış bana saçma geldi scream serisinde. bilmiyorum neden böyle yaptılar
bende anlayamadım hiç alakasını oranın
diğerlerinide arka arkaya izlemeni öneririm. umarım beğenirsin diyeceğim ama beğeneceğinden eminim
beğenirim ya bana ne biliyim çok çekici geliyor bir erkek tarafından öyle kovalansam falan
sonunun ne olacağı aşikar ama hahaha. sevgilin varsa öyle giydir. ben cosplay yapmak isterdim. çok çekici geliyor banada. hele o ses. "hello sidney"
sevgilim yok ama üf yani çok sarardı
ve hani mutsuz son olsa filmlerde keske
screamde mutsuz son olmuyor çünkü genel olarak içerisi depresif ve mutsuzluk dolu. çok fazla insan ghostface'e yakalanıyor. tüm seriyi izlersen görürsün kaç kişinin yakalandığını. o nedenle sonları finalleri mutlu bitiriyorlar. mutsuz bölüm+mutsuz son = can sıkıcılık olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni de yakaladın, evet, itiraf ediyorum, Ghostface’te tuhaf bir çekicilik var 😅 O ses tonu, sakinliği, sürekli avını kontrol etme hali… Tam “toxic ama karizmatik” enerjisi. Maskenin gizemi de işin tuzu biberi.
Ama gerçek hayatta karşıma gelse koşa koşa kaçıyorum, o ayrı konu. fantezide seksi, gerçekte “asla yaklaşmam” kategorisi yani 😂🖤