Merhaba KScanlar nasılsınız? Bir kaç gün önce Oscar ödüllerini aldı yapımlar veya şöyle soralım Dünya'da sadece Oscar ödül töreni yok, sonuçta benzeri ödül törenleri sonrası o yapımları izleme dürtünüz oluyor mu?
Merhaba canım, açıkçası ödül aldı diye hemen izleme dürtüm olmuyor ama sonra listeme ekleyip fırsat bulunca izliyorum mutlaka. O yapımların neden ödül aldığını ben de merak ediyorum ya.
Bazen izlerken aday adaylık diyeyim bu süreçte elenen filmlerin bazıları gerçekten ödül alan filmlere göre daha fazla ödülü hak ediyor. Oskarı ikiye bölüp yarısını onlara da vermelerini isterdim.😄
Yaniii oscar alıp almamasına bakmıyorum dikkatimi çekiyorsa bana hitap ediyorsa izlerim yeşil yol, her çocuk özeldir, dangal gibi duygu yoğunluklu filmler çok dikkatimi çekiyor yeşil yol keşke daha mutlu bitseydi 🥲
Yoruldum patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. İnsanların birbirine kötü davranmasından, dünyadaki tüm acıları duymaktan yoruldum."
Hımmmm netflix de izleyemiyorum ücretli oralar ben bakayım platformlara istersen nerde var diye senin önerdiğini de araştırayım izleyebilirsem izliycem🤗
Ya netflix üyeliğim var iki kişilik ama işte erkek kankam var o arkadaşımla paylaştığım için şimdi onun hesabını çıkarsam çok ayıp olur yoksa beraber kullanırdık :(
Aynen o Bir avukat var ama 50 yerden başvurusu reddedilince kendi bürosunu borç harç kuruyor ama ofis olarak tuttuğu yerin eski kiracısı şamanmış hayaletler geliyor ama öldürülmüş kişiler onlarn cinayetini aydınlatıyor mahmede filan
Ben de iyiyim, umarım sen de iyisindir. 😊 Açıkçası bende direkt “ödül aldı, hemen izlemeliyim” dürtüsü olmuyor. Daha çok türüne, konusuna ve yönetmenine bakıyorum. Mesela bilim kurguysa ya da psikolojik dram ise ödül almasın, ben yine koşa koşa giderim. 😄
Ama Oscar, Cannes falan aldıysa “listeme ekleyeyim, bir şans verilir” moduna giriyorum. Yani ödül hızlandırıcı etki yapıyor, ama tek kriterim asla değil. 🎬💫
başlamıştım vizyondayken ama uygulamada çok donuyodu bi de sinema çekimiydi, duyduğum kadarıyla başarılıymış korku konusunda ama ben artık izlemem heralde diyip özetini okudum dkdksm
Bazen bende onca ödül almış filmlerin nesine ödül vermişler diye muallakta kalıyorum gerçi çoğu ödül taraflı verilince hak eden değil etmeyen alınca böyle oluyor
Benim tam tersi trailer izlerim oradan anlarım kafama yatarsa giderim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Olmuyordu fakat bu sefer öyle denk geldi. Peş peşe 2 film izledim. Sinners ve One Battle After Another. Bence en iyi erkek oyuncu ödülünü dicaprio almalıydı.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
3 ay
Ayrıca One Battle After Another da Teyana Taylor un oyunculuğunu ilk kez izlemiş oldum. Dikkatimi çekti bu hatunun vücudu hala 10 numara. 10 sene önceki '' Fade '' klibinden biliyoruz taa.. Fitness sen ne harika bir şeysin...
Oscar rezaleti belli zaten. Birilerini yalamadan imkanı yok alamazsın. Gereksiz bir şey. Eskiden öyledir değildir bilmiyorum ama şu an her şey çok bariz maalesef.