Önerebileceğiniz korku, hayatta kalma, slasher tarzı filmler var mı? Film bulamıyorum artık hepsini izlediğim için.
3 ay
Önerebileceğiniz korku, hayatta kalma, slasher tarzı filmler var mı? Film bulamıyorum artık hepsini izlediğim için.
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=
Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Elm Sokağı Kâbusu Serisi=Ready Or Not (Saklambaç)=Nüfus 436=1408=Kanlı Göl=Kanlı İş=Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Korku Kapanı=Düş Kapanı=Uçuş Planı=Brick (Tuğla)=Salgın (Matt Damon)
Zihin Kafesi (John Malkovich)=
İçindeki Yabancı=Şeytanın Avukatı=
Telefon Hattı=Kadavra=Koş Saklan Dövüş=Hücre 2=Hush=Brake=
Adım adım Cinayet=Kara Düzen=
North Country=Mr Brooks=
Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=The Vanished (2020)=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Haklı Şüphe=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ripley'in Cinayetleri=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho
Tom Hanks Yeni Hayat
Leonardo DiCaprio The Revenant
Rica ederim keyifli seyirler dilerim
İdris Elba Aramızdaki Sözler
Senin gibiler yüzünden biz film manyakları içerik bulamıyoruz, hepsini tüketmişsiniz. 😄 Yine de birkaç tane sağlam önereyim, belki aralarından izlemediğin çıkar:
Korku / hayatta kalma:
• The Descent
• Green Room
• The Ritual
• 10 Cloverfield Lane
• The Belko Experiment
Slasher / psikolojik:
• Hush
• You're Next
• It Follows
• Happy Death Day
• The Strangers
İzlediklerini yaz, oradan daha niş önerilere de gireriz. 🎬🩸
Cevap
1Cevap
The fresh
Teşekkür ederim korku/komedi diyordu komediye karşı nefretim olduğu için bakmamıştım ama izleyeceğim.
Watchers, Prisoners, Us favorilerimden. İzlediyseniz başka önerebilirim
Sen hangilerini izledin
O da dogru o zaman ben sana bir kac tane yazayim
Izlersen bana da söyle fikir alis verisi yapriz
Halloween 1978
The collector
Megan is missing = gercekten olan bir film
The hills have eyes
Cok sevinirim 🥰
Aslinda daha var aklima geldikce yazarim sana
Hangisini izledin dün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?