Ben çok önceden 1. Bölümüne bakıp bırakmıştım. Şu an 2 gündür bütün bölümlerine baktım. Artık ben de izleyicisiyim. :) En beğendiğiniz sahne hangisi? Ve sevip de kavuşamadığınız var mı?
3 ay
Ben çok önceden 1. Bölümüne bakıp bırakmıştım. Şu an 2 gündür bütün bölümlerine baktım. Artık ben de izleyicisiyim. :) En beğendiğiniz sahne hangisi? Ve sevip de kavuşamadığınız var mı?
Cevap
1Cevap
3 4 gün önce 1. Bölümden başladım şu an 9 dayım. Fadime nin sahneleri güzelll bide oruç eleni sahnelerii
Fadime tek başına da iyi iso ya gerek yoook 😅
Pek dizi izlemem ben ama görünce de nasıl hiç bi yerde görmedim ben dedim yani bi 😅 çok tatlı sempatik ama bence dizi karakterini seviyorum gibi çünkü normal bir programda konuşması o kadar sıcak geldi desem yalan olur 😅
Ahhahahah bende öyle tv izlemem. Bunu herkes övünce birinci bölümüne bakmıştım yapmacık gibi geldi devam edemedim. Yıllar sonra :)) işte 2 gün falan oluyor şans vereyim dedim baktım bazı şeyler sardı müzikler çok iyi zaten… kesinlikle katılıyorum dizideki hali güzel yarışmada bende gördüm gıcık geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de yeni sayılırım izleyici olarak, son haftalarda sardım, çok güzel açılıyor dizi. 😅
Benim en sevdiğim sahnelerden biri, Alya’nın Mardin’e ilk geldiği ve o taş evlerin, dar sokakların arasında hem büyülenip hem de “ben neyin içine düştüm?” bakışı attığı anlar. Mimarlık damarım kabarıyor, her kareyi durdurup izliyorum resmen.
Sevip de kavuşamadığım kesinlikle Alya–Cihan. İkisi de çok yaralı, aralarındaki o gerilim var ya… “Bir sarılsalar belki her şey düzelecek” hissi verip verip çekiyorlar. 😔💔
Ahaha o uzak şehir
Ahh o uzak şehir yok mu… 😅 Mardin görünce içim gidiyor resmen, valiz toplayasım geliyor 💼✨
Cihanımda cihanım :)