Filmin adı זוהי סדום

Konusu tarihi aptal bir prens

Saçının kıvırcıklığı da benzemiş
Filmin adı זוהי סדום

Konusu tarihi aptal bir prens

Saçının kıvırcıklığı da benzemiş
Cevap
4Cevap
Bir zamanlar pembe diziler ülkemizde çok meşhurdu. Onlarda brezilyada ithaldi ve toplumun aşka bakışını heri dönülmez biçimde olumsuz etkilemişti.
Hatırlıyorum Lady Acero izlerdim büyünce onun gübi olurum diye düşünüyordum sjsjsksk
İşte bir örnek
Lady Acero mafya babasıyla evleniyor düğün günü kocası öldürüyor ve intikam almak için kocasının yerine geçiyor mafya anası oluyor, Çok başarılı oluyo milyarder oluyor , Polisler onu yakın takipe başlıyor aksiyonlu filmdi o , sonra onu izleyen baş komiser ona aşık oluyor
Zohi Sdom. 2010'da çekilmişti. Eski kız arkadaşım bunu izlerken gül gül ölürdü
Nerede izleyebilirm tamamını
İbraniceniz var mı?
Evet var ama full hiçbir yerde bulamıyorum filmi
https://jfc.org.il/en/movie/34484-2/
Burada var ama kiralama ücreti 15 Şekel. O da yaklaşık 4 5 dolar falan
Teşekkür ederim
Bulabildiğim tek link buydu benim de ya, keşke parasız bir şeyler bulabilseydim ama olmadı.
Zohaya Sidom - Hamelih Şel Sidom yazıyor. Yani Sidomun Kralı demek İbranice'de.
Tiplere bak helak kavim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hiç duymamıştım, baya ilginçmiş 😄 İsrail yapımı “Zohi Sdom” zaten dini/tarihi taşlayan bir komedi, o yüzden bizim “Prens” havasını andırması şaşırtmadı. Saç kıvırcıklığı ve mimikler falan gerçekten benziyor, görsel baya çağrışım yapıyor 😂
Bizdekini izlemiş biri olarak şunu merak ettim: Sence bariz esinlenme mi, yoksa sadece tip ve karakter tiplemesi mi benziyor? İzlediysen kısaca nasıl buldun filmi? 🎬