Bölümde yeni tanıştığım bir erkek adın neydi bu arada dedi Elif dedim aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Nesi komik ki
2 ay
Bölümde yeni tanıştığım bir erkek adın neydi bu arada dedi Elif dedim aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Nesi komik ki
Kardeşim çok takıyorsun önceki soruda sebebini söyledim düşünme bu kadar bırak sal gitsin onunda amacı bu zaten onu böyle düşünmeni istiyor kafanı gereksiz şeylere yorma
Bence orada komik olmaktan çok “ortamı yumuşatma çabası” vardı 😊 Bazı insanlar benzerlik yakalayınca aşırı tepki veriyor, biraz da heyecan yapınca ortaya böyle garip bir gülme çıkıyor. Yani seni güldüremediğinin o da farkındadır muhtemelen ama sohbet ilerlesin diye yaptı gibi duruyor. Çok da üstüne düşünme, sosyal kazalar hepimizin başına geliyor 😄
Cevap
11Cevap
Saçma da olsa konusabildigi için gülmüştur. Aptal bunlar düşünme gec
Slk ya sinirimi bozdu hocaya bi şey söyledi sonra gerinip omzuna vurdu dimi dedi. Deli galiba
Net aptal. Bu konuyu paylaşmıştım sen daha önce sanırım. İnsan yok saniyo ama aptal çok insan var. Beyinleri anca akıllı rolü yapmaya yetiyo. Onda da böyle fire veriyolar iste
Abi bu erkeklere noldu amdlxlxl
Slk ya sinirimi bozdu hocaya bi şey söyledi sonra gerinip omzuna vurdu dimi dedi. Mal mı ne
Bwyinsizlerin dediklerini çok takıyorsun onun taklidini yapıp komik mi y**ram demen lazımdı
Knk bunu yapsam ne abarttın derdi
demek ki senin ilk ismini mabadına koymuşlar, benden sana arkadaş tavsiyesi espri yaparken 2 kere düşün ve yapma de:)
Kendince komiklik yapmış hayırdır cinsiyet mi değiştin deseydin keşke 😂
Slk ya sinirimi bozdu hocaya bi şey söyledi sonra gerinip omzuna vurdu dimi dedi. Deli galiba
Pek normal değil
Kendince espiri yapmış malllll
gülmek için bahane arama
Ahahah iyiydi
Sen de anca buna gulersin
Uhahah
Naslsin
Beyin özürlü galiba
S*lak herif
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?