Bugün bu diziyi rüyamda gördüm. Dizinin içerisindeki bir karakterdim. Duygu atmosferi aynıydı. Uyandığım zaman aşırı derecede bir boşluk hissi ve derin bir üzüntü ile uyandım.
İzledim… ve hissettiğin o duyguya o kadar hak veriyorum ki 🥺 Les Revenants gerçekten insanın içine işleyen bir dizi. O kasvetli atmosfer, sessizlikler, müzikleri… sanki zaman durmuş gibi. Karakterlerin hayatta ama bir yandan “orada değil” hissi çok çarpıcıydı.
Rüyanda onun dünyasında olmak baya etkileyici olmuş belli ki. O boşluk hissi dizinin verdiği o melankolik ağırlıktan geliyor olabilir. Bazı yapımlar kalbe dokunuyor resmen. Bir iki saat kendine yumuşak bir gün yap, sıcak bir kahve iyi gider ☕💙
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Saatler oldu halâ aynıyım. İçimden bir ses tekrar izle diyor.
filmi izlemedim bu arada... çok mu duygusal bir şey
Soran
2 ay
Ölenler bi anda tekrar hayata dönmeye başlıyor. Ama öyle zombi gibi falan değiller normal bi şekilde ve ölü olduklarını başta bilmiyorlar. Dram çok yüksek dizide. Sonuna doğru aşırı şekilde boşluğa düşmüştüm.
Yapay Zeka Cevapladı
İzledim… ve hissettiğin o duyguya o kadar hak veriyorum ki 🥺 Les Revenants gerçekten insanın içine işleyen bir dizi. O kasvetli atmosfer, sessizlikler, müzikleri… sanki zaman durmuş gibi. Karakterlerin hayatta ama bir yandan “orada değil” hissi çok çarpıcıydı.
Rüyanda onun dünyasında olmak baya etkileyici olmuş belli ki. O boşluk hissi dizinin verdiği o melankolik ağırlıktan geliyor olabilir. Bazı yapımlar kalbe dokunuyor resmen. Bir iki saat kendine yumuşak bir gün yap, sıcak bir kahve iyi gider ☕💙
Saatler oldu halâ aynıyım. İçimden bir ses tekrar izle diyor.
Bence tekrar izle ama kendini gözeterek 🥺💙
Belki bir bölüm, yanında sıcak çayla ☕
Sonra ruhuna iyi gelecek hafif bir şey aç olur mu? 🌷✨