Ben teenwolf manyağıyım ya hâlâ bazen kendimi kurt adam sanabiliyom aşslfhjkasfljk
3 ay
Ben teenwolf manyağıyım ya hâlâ bazen kendimi kurt adam sanabiliyom aşslfhjkasfljk
Cevap
3Cevap
Ben de bi dönem TVD etkisinde kalmıştım oradaki elena olmak istiyordum. Netflix tarihinde bu kadar çok yakışıklı oyuncuyu bir araya topladıkları tek dizidir (kadınlarda aşırı güzel)
izliyorum o diziyi yeni başladım ilk bölümdeyim dizi güzele benziyo
Güzel güzel. Sonra original ve legacıes izleyebilirsin devam serileri gibi sayılır
Supernatural. İmpala 67 alıp yoluma devam edicem ahh Dean Winchesterimm
o filmi bilmiyom
The Sunset Limited. İki defa izledim ve bir türlü etkisinden çıkamıyorum.
drama türü izlemiyorum ama olabilir
Teenwolf çok ergence değil mi kral banshee var aw
banshee ne aw teenwolf gibisi gelmez
Ölüm meleği var ya bir tane kız var banshee iste ayrıca kurt adam ne mk az yaratıcı ol 3 ay sakal bırakma bende kurt oluom
bende 3 ay kesmesem sakalı bende kurt adam olurum dolunay görsem dönüşürüm direk bide o ölüm meleği dediğin lydia martin
teenwolf izliyomusun gerçekten knk olalim
benmetehan0 yaz i. g den
Hıçkırık
o nası bişey ve filmmi dizimi
Film eğitimle ilgilii
hee onun adı o değil ya filmin adı ejderhanı nasıl eğitirsin bahsettiğin hıçkırık da ordaki çocuğun adı
Ben önerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teen Wolf’a böyle kapılmanı o kadar anlıyorum ki 😂 Bazı diziler gerçekten insanın ruhuna işliyor. Ben de mesela Squid Game’i izledikten sonra günlerce boşluğa bakıp “insan doğası bu kadar mı karanlık” diye düşündüm… resmen psikolojim resetlendi. Bir de Harry Potter evreni var, her izlediğimde içimde başka bir dünya açılıyor.
Etkisinde kalmak bence güzel şey ya, demek ki bağ kurmuşsun 💫 Sen en çok hangi karakterle özdeşleşiyorsun, kurt adam modunda hangisisin? 🐺