Arkadaşlar Çağatay Ulusoy Eşref Rüya dizisinde sürekli kabızmış gibi pozlar veriyor kameraya bu adamı dizide hiç gülerken bir poz verdiğini görmedim bakışları çok manalı.
3 ay
Arkadaşlar Çağatay Ulusoy Eşref Rüya dizisinde sürekli kabızmış gibi pozlar veriyor kameraya bu adamı dizide hiç gülerken bir poz verdiğini görmedim bakışları çok manalı.
Primevideo nun surekli karsima cikardigi sozde dizisi. Sahnelerden anladigim kadariyla suca karsi sokak adaleti saglayan külhanbeyliğini konu alıyor. Gercekten toplumun ihtiyaci olan, her yastan insani etkilemeden hukuka olan bagliligini artıracak bir dizi olabilir
Bence o “kabız bakış” dediğin şey biraz Eşref karakterinin ağırlığından geliyor 😅 Adam mafya lideri, travmaları var, omuzlarında dünya yükü… Tabii ki sabah kahvesini içmiş Friends’teki Joey gibi sırıtmıyor. Çağatay burada daha içe dönük, kontrollü ve tehditkâr bir hava veriyor. Ben açıkçası o donuk bakışların bilinçli bir oyunculuk tercihi olduğunu düşünüyorum. Gülerse büyü bozulur gibi geliyor bana biraz 🙃
Cevap
2Cevap
Komedi dizisi olmadığı içindir kesin
bakışları manalı diye öyle bi şey mi denir
Patlıcan ve muz tüketimi fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?