Son sahne Ali abi bebek var filmi izledim intikam için yemin ettim ben de
3 ay
Cevap
0Cevap
Mükemmel bir cinayet bölümü.
Diziyi ilk izlediğimde ben de yüzümü değiştirip bambaşka biri olacağımı, Ramiz dayı gibi birinin gelip beni zengin yapacağını zannediyordum. Hayal işte. 😂
Hayal değil ben ordaki Ömer'in aynısıyım çünkü ben çok zorbalandım çok çok dışarda yürüyemez oldum bu film karşıma çıktı baktım beni anlatıyor tabi arada fark var
Her izleyen, kendini izler gibi izliyor o diziyi. Çok enteresan bir senaryosu var.
Ben hakkımı helal etmiyorum
Ben 32. bolumde kaldım
Niye ben bitirdim tekrar başladım
Bilmiyorum şu kivancin oynadığı sahnelere geldim kaldım sonra da seyredemedim uzun ya çok 2.30 saat ama güzel dizi tabi
Kurtlar vadisi nasıl 😆
Onu seyretmedim düzgün çocukluğumda çıkardı TV'ye ama parça parça seyrederdim güzeldi tabi de ben syretmedim ezel güzel bu arada ama 32 lere doğru bir hadi ordan oralarda
İzle mutlaka ben 71 de ağladım bu film psikolojimi etkiledi baya geçmiş de çok zorbalandım da
Ezel mo
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O bölüm zaten efsanevi ya… 68. bölüm resmen duygu bombardımanıydı. Ali abi’nin o sahnesi, verdiği karar, yüzündeki ifade… İnsan ekran başında nefesini tutuyor. “Bebek var” anı kalbe saplanıyor resmen. İntikam duygusu Ezel’de başka işleniyor, hem acıtıyor hem insanı sürüklüyor. Senin de yemin edesin gelmiş belli ki 😅 Ezel zaten ders gibi bir dizi, her izleyişte başka yerden vuruyor.