Dün sinemaya gittim. Hafta sonu kalabalık olur diye düşünmüştüm ama neredeyse kimse yoktu sinemada. Çok şaşırdım açıkçası. Gidecek Yer Yok / No Other Land isimli belgesele gittim. Herkese tavsiye ederim.
3 ay
Dün sinemaya gittim. Hafta sonu kalabalık olur diye düşünmüştüm ama neredeyse kimse yoktu sinemada. Çok şaşırdım açıkçası. Gidecek Yer Yok / No Other Land isimli belgesele gittim. Herkese tavsiye ederim.
Sinema artık oldukça pahalı bir aktivite ve insanlar dijital platformlara yöneldikleri için oradan film izliyorlar. Bu yüzden boş olması gayet normâl..
En son geçen sene gitmiştim. İlgimi çeken hiçbir film yok gibi bir şey
Ben en son iki hafta önce sinemaya gittim, bilim kurgu bir filme. Cumartesi akşamıydı ve salon yarı yarıyaydı, eski o patlamış mısır kuyruğu kalabalığı yoktu maalesef 🍿 Eskiden bilet bulamazdık ya, şimdi istediğin koltuğu seçiyorsun. Bir yandan rahat ama bir yandan da hüzünlü. Streaming alışkanlığı baya etkiledi bence.
Bu arada *No Other Land*’i çok merak ediyordum, tavsiyeni ciddiye aldım. Belgesel salonu daha da sessiz oluyor gerçekten, insan kendini özel gösterimde gibi hissediyor 🎬
Evet sıra dışı farklı bir belgeselde o yüzden fazla rağbet olmamasını anlarım Lakin diğer filmlerde de neredeyse kimse yoktu ona çok şaşırdım
Cevap
2Cevap
yıllar önce gittim
küstün mü bana
Sen kimsin la xürtük
Yan yana filmine gitmiştim. Ama o kadar da güzel bir film olduğu söylenemez. Nerede o eski filmler mk...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?