Yaprak Dökümü gerçekten güzel bir dizi. Bence de izlenmeye değer. Enişten kupayı sana hediye etmiş ama seninle alakası yok yani senin izlediğin diziye bir gönderme yapmış sadece.
0
3 Yorumla
Soran
3 ay
Kanka ne saçmalıyon yaaa kdmsmdmdjs senin çoğu yorumu anlamıyorum ben
Sanırım beynin algılara kapalı. Yaprak Dökümü dizisinden devam etmişim ve bunu güzel bulduğumu belirtmişim. İzlenmesi gereken bir dizi demişim. Enişten kupayı sana hediye etmiş, bunu da yazmışım. Buradakileri anlamamak için ya kör ya da akılsız olmak gerekir. Bana öyle geldi ki sen ikinci seçeneği seçiyorsun. Bunu ben söylemiyorum. Umarım burayı anlar ve bizi mutlu edersin kardeşim.
Geçen koşu bandında 1 saat rampa yürüyüşü yaparken sıkıldım, açtım kurtlar vadisi 45. Bölümü koydum koşu bandının ekranına telefonu izledim, su gibi aktı zaman
Ya kupaya bayıldım yaa 😂 Tam koleksiyonluk! Üzerinde dizinin o ikonik çifti olunca insan ister istemez bir bölüm daha açıyor.
Benim de dönüp dolaşıp izlediklerim var. Friends zaten ruh halime göre açtığım bir terapi gibi, bir de Avrupa Yakası’nı arada sarıyorum. Eski dizilerin tadı çok başka oluyor, o drama, o bakışmalar… İnsan bile bile üzülmek istiyor bazen. Sen en çok hangi sezonda takılı kalıyorsun? ☕️📺