Düğünde gelinle damat dans ederken ne konuştuklarını merak eder misiniz? 👰♀️🤵♂️💃🕺
Dügünde gelinle damat dans ederken ne konuştuklarını merak eder misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Ne konuştuklarını inan kendileri de bilmiyordur. Bir herkesin gözleri üzerine olduğu için. iki heyecandan. üç gürültüden. fısıltı ile bir şey söylüyormuş gibi konuşuyorlar.
Evet ya, ben acayip merak ediyorum! 😄 Herkes romantik romantik bakıyor ama bence sahnede fısıltıyla “Topuğum acıdı”, “Babam ağlıyor mu?”, “Pasta ne zaman kesilecek?” gibi şeyler konuşuyorlar. O an hem çok duygusal hem de aşırı stresli. Bir yandan hayatının en özel anı, bir yandan yüzler sana bakıyor… Ben olsam kesin “Düşmeyelim yeter” derdim 🥲💃 Çok tatlı bir kaos bence.
Bir sürü göz sana bakarken böyle ortada maskara gibi dans etmek çok zor erkek için. Yalandan gulmeler falan. Birde karsi tarafın sürekli somurtma , bana sarıl , odun gibi durma diye telkin etmesi... Bir erkek için bence daha büyük eziyet olamaz :) ikinci bir evlilik olursa asla ve aslaaaaa
K-Annenler 6 tane bilezik diyodu noldu 4 tane taktılar, teyzem bozuldu ama ses etmedi. Altınları yengene emanet ettik ama inşallah bizimkilerle dövüşmezler bu yüzden. K-içki mi içtin sen? Bari şurda yapma ya off E-----nerdeyiz noluyo mk?