Flörtümle dün The Notebook izledik ay ağlamaya başladı. Bu zamana kadar hep bunları mı izliyorsun diyen erkeklere denk geldiğim için çok garipsedim mdnf
3 ay
Bir insanın bütün olması için; kendini idame ettirebilmesi (ev işleri, tamir becerisi, kendini savunabilme, para kazanma vb.), duygularını sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi (üzülünce ağlamak, hislerini kontrol edebilmek vb.) ve zihnen kendini devamlı olarak geliştirebilmesi gerek (sadece benim bildiğim doğru demeyip zeka seviyesinin de bilincinde olmak gibi). Yani mental, duygusal ve fiziksel olarak kendini devamlı geliştirmek herkes için hayatı bir önem taşıyor.
Bu özelliklerin bazıları sağlıklı feminenken, bazıları ise sağlıklı maskülen hareketler. Feminenlik sadece kadınlara has bir özellik değil, maskülenlikse erkeklere has değil. Olgun ve bütün bir insanda sağlıklı feminen ve maskülen özelliklerin dengeli bir karışımı olur. Yani onun hislerini göstermesi erkek olmadığı manasına değil, aksine sağlıklı biri olduğu manasına gelmesi daha muhtemel.
Ben erkekler duygusal olamaz düşüncesine fazlasıyla karşı biriyim ağlayabilir korkabilir ya da erkeksin sen diyerek izin verilmeyen bütün duyguları yaşayabilir insan sonuçta duyguları var tabiki bu demek değil ki fazla narin olsun ama duygularını yaşayabilir
insan olan duygusal şeye ağlar ök. zlerle beraber olmuşsun demek ki sen.
kafama demir okul askılığyla vurdular hala sol tarafımda kafamda izi vardır gıkım çıkmadı.
alnımda atılan taşın yara izi hala görünür şekilde duruyor daha 7 yaşındaydım yine gıkım çıkmadı efeliğe b. k sürüp de tentirdüyotu sürene kadar doktor gözümden yaş getirtmedim.
ama aslan kral da mufasa ölüm sahnesinde ayı kardeş 1 de de sitkanın ölüm sahnesiyle final sahnesinde hala çocuk gibi ağlarım son 20 yıldır.
Belki içinde biriktirdiği başka bir şeyler vardır. İnsan çünkü o an izlediği ya da duyduğu bir şeye ağlamaz. Bazen içinde biriktirdiği şeylere de ağlayabilir.
Bence tam tersine aşırı green flag 😭💚 Bir erkeğin duygusunu saklamadan ağlayabilmesi özgüven göstergesi resmen. The Notebook izleyip hiç etkilenmeyen zaten kalpsiz olur biraz… Senin alıştığın profil duygularını bastıran tipler olmuş sadece. Şimdi farklı birine denk gelmişsin diye şaşırman normal ama bu kötü değil ki. İçten bir erkek daha güven vermez mi sence? 💫💕
Cevap
59Cevap
İtici değildir ama ona da ağlanmaz ki. Mesela gassal ve İnterstellar'da gözümden yaş aktı. Onun dışında sanmıyorum.
Duygusal bir sahne gelince bende ağlıyorum ne var bunda
Hiçte değil... Aksine insan olduğunu bilen, sürekli ben erkek adamım diye dolanan toksik erkeklerden değil. Benim yanımda özgür olması, gizlememesi çok seksi olurdu. Toksik maskülen, şiddete meyill, kadını eve tıkmakla kafayı bozmuş, kadınları hizmetçi olarak gören, kadınları insan olarak göremeyen, kadına anne olunca değer veren, kadınların kendi hayatı olmasını istemeyen, yobaz, gerici, kıskanç, öz güvensiz adamları napalımmmm?
En son Nefes: Yer Eksi 2 de ağladım. Sinirlerim bozuldu filmin sonunda bazı anılar canlandı gözümde. Bildiğim hikayelerin yeniden anlatılması dengemi bozdu.
Erkekler de ağlar, yanınızda ağlamıyorlar diye duygusuz yaratıklar değillerdir. Bu toplumun onlara yüklediği rollerle ilişkilidir.
O filmin ağlanacak bir tarafı yok duygusal bir film buna itirazım yok fakat ağlanacak bir tarafı yok fakat ağlayan erkek merhametlidir Bunu söylerim Kız kardeşim Mommo isimli bir film vardı O filmde ağlamıştım mesela izledin mi o filmi
Yahu bırakın erkekler aglamaz kadınlar gülmez klişelerini kadın da erkek te insandır duyguları vardır ağlar da güler de kizar da eder de akitin olayı takılmayın böyle şeylere
Ya arkadaş çıldıracam yakinda oldu olacak nefes alan erkek itici midir diye soru da sorun yahu ağlamak kadar insani bi duygu yok bunun cinsiyeti olmaz yaa
120 filmi ilk gösterime girdiğinde sinemada izlemiştim bir arkadaşla. Gözlerimden akan yaşlara hakim olamamıştım. Çocukların acı çekmesine dayanamıyorum film bile olsa
O film bizim de ilk izlediğimiz film, kendi izlemiş bana kumpas kurulmuş sonra farkettim ama bence değil hatta azıcık da üslen bi zahmet ruhsuz olmasından iyidir
Ben zaten film sevmiyorum sıkılıyorum uzan uzadıya izlemeyi, bunu da ayıp olmasın diye izlemiştim 😄😄😄
Notebook ta mı, evet ya ölüm var ağlanır 😪
Babam hisli adamdır defalarca ağlarken gördüm kız çocuklarına hiç dayanamaz ölüm sahnelerinde falan açıyor çeşmeleri. Ağlayan insanı itici karşılayan insan kalp yerine kaldırım taşı taşıyordur be
Belki sağlık sorunu vardır. Bilemezsin. Sor bence. Ama sulu göz ağlak ve kadınsı biriyse işin zor
Sağlık sorunu varsa lafım yok ama. Saygım sonsuz
Dizi ve filmlerde kötülerin hak ettiği cezası almasından , duygulu sahnelerde gözleri dolu olup ağlayandan ,30 lu yaşlarda bile çizgi film izleyenden ve garsona ettiği hizmetten dolayı teşekkür eden insanlardan asla zarar gelmez.
Bkunu çıkardınız iyice kadından ağlıyor her filmde ona bakarsan kadından itici az bi geliştirin la kendinizi.
Hiç denk gelmedim. Bi keresinde gözleri hafif doldu babam ve oğlumda.. Görmedim başka. Ama garipsedim herhalde
Nasıl ağlıyor hangi filme ağlıyor o önemli onun dışında ağlamak kötü bir şey değil
Hangi amacı gözeterek ağladığı herşeyi ortaya koyar, bir amacı vardır mutlaka
erkekler de ağlar. ben titanic te ağlamıştım, kızla sevişemediğim için...
Hadi ama yaşamak için ağlamak değil mi? Ne önemi var.
Tutumıyod erkekler kendilerini ya üzülüyorlar heppp
Ben de ağladım hamnet filmini izlemiştim izleyip de ağlamayan erkekten uzak durun.
onların da duyguları var onlar daha bebek🥲💐
Ağlayan erkeği sorgulayan insanlar ne istiyor eminmiyiz alın bütün duygusuzlar sizin olsun
Sürekli yapmiyorsa hoşuma gider merhametli olduğunu gösterir
15 yaşında birinin sorusu sanırım. Erkekler ağlar, insanlar ağlar gizli üye hanım.
Ciddi misin 😀 şaşırdım bak şimdi detaya erkeklerde duygusal olabiliyormuş vay be
Bizi ne sanıyosunuz siz yahu? Biz de insanız 🤷♂️
The notebook agırdır yalnız normal aglaması.. bende Requem for dream ızlerken cok duygusallasmıstım.
Hayır erkekler insan arkadaşım yani bırakalım bu kalıpları
asla itici bulmazdım dimi duygularını dışa vurabilen bir erkek eigentlich iyi bir şey bence
Niye her şey kadınlaramı mahsus erkek ağlayamazmı niye itici olsun
Sadece duyguları vardır. İtici buluyorsan bu senle alakalı bir durumdur.
Duygulandığımız zamanlar olabiliyor bu bizi itici sınıfına koyamaz.
Lan bende sinirlerimi aldirmisim gram korki ya da aglama yok özendim
Niye biz robot muyuz duygularımız olamaz mı ne boktan bi insansın sen
Ağlancak film var ağlanmicak film var. Garip olmuş
Bence itici degil ve boyle abartip honkure honkure aglamadiysa tatli bir sey bence. Birinin duygusal ve anlayisli olmasi duygusuz odunun teki olmasindan daha iyi
Haketmiyorsun o adamı. Duygusal şiddet seviyorsun.
ne alaka nie boyle bisi dedin simdi
@asyalierkekseverim empatiden yoksun bir insansın.
sakin ol derin nefes al benim zerre fifi deilsin ama herkese boyle bos yapma
@asyalierkekseverim ok
Hiç izlemedim o dediğin şeyi ama insan duygusallasabilir doğal
Öküzlerden sonra insana denk gelince alışık olmadık bir şey tabii
Ne kadar aptalca bir yorum lan, senin gibi bagnaz insanlari gordukce deliriyorum elim ayagim titriyor iyi ki karsimda degilsin.
Şovmen napcan karşında olsam
Tek tokat
Bende biraz göz yaşı dökerim ama öyle hüngür hüngür ağlamam
Hayır bence değil senin yanında rahat hissediyordum.
dizide ağlmam ama sevdiğim kiz ağlasa bende ağliyorum bunu eski sevgilim le cok yaşadim kizin durumu iyi değildi ağladiği zaman bende sarilip ağliyordum dişardan baksan bu adam nasil ağliyor dersin
Hayır itici değil oda insan ağlıcak tabi niye itici olsun
Bilakis Çekicidir, ben de itinayla ağlatabilirim.
Biz çok kirilganiz hasasis keşke sarılıp geçti bebigim diyip uyutsaydin
Bir adama aşık olduysam ne yaparsa soğumam eğer ufak bir soğuma ya da o tarz bir uzaklaşma varsa direk ayrıl olayın ne olduğunun bir önemi yok demek ki yeteri kadar sevmiyorsun
the notebook a ben bike ağlamadım nedense aşk filmlerine ağlayamıyorum
aglasin boş ver insaniz canim ay erkek yapmasin ay kadin yapmasın salın bı milleti
Bir şey sorabilir miyim acaba
Size bir soru sormak istemiştim evet derseniz
Özel bir konu biraz istemiyorsan sormayabilirim yani
Aslında sağlıkla da ilgiliydi anlıyorum özür dilerim
Doktora sormaya utanıyorum kadının sağlığıyla ilgili bir se
Ama kadının sağlığıyla ilgili ya
Ne alaka sadece kadınlar mı ağlar
Yo bence tam da olması gereken. Bence sen çok iticisin
Öküz gibi höğüren erkeklerden bin kat iyidir
Hayır niye itici olsun bence tatlı
Regl'de oluyor muymuş yengemiz?
Bence bi yandan güzel bi şey