Eski bir diziydi kız sevgilisinin aldığı simidi yemeyip saklıyor falan.. öyle bir kesit aklımda kalmış Ekmek Teknesi miydi? Neydi acaba ya hatırlayan var mı
3 ay
Eski bir diziydi kız sevgilisinin aldığı simidi yemeyip saklıyor falan.. öyle bir kesit aklımda kalmış Ekmek Teknesi miydi? Neydi acaba ya hatırlayan var mı
Evet o dizi net hatirliyorum Korkut, Jale’ye olan aşkını çok saf ama bir o kadar da ağırbaşlı yaşıyordu. Bir bölümde Korkut, Jale'ye bir simit alıp veriyor. Jale o simidi yemeye kıyamayıp:
Saklıyor: Simidi bir hatıra gibi saklamaya başlıyor.
Kuruyor: Simit zamanla taş gibi kuruyor ama Jale için o, dünyanın en değerli mücevheri gibi kalıyor.
Sembolleşiyor: Hatta dizinin ilerleyen bölümlerinde o "kurumuş simit", aralarındaki sarsılmaz ama hüzünlü bağın bir sembolü haline gelmişti.
Aa doğru hatırlamışımmm :) çok teşekkürler
90larda mi doğdun?
Kanka ekliyiz senle Ahahah
Nasil? Ben 1 kişiyi takip ediyorum emin misin?
Ekli değilmişiz az konuşmuşuz pardon
Ekle o halde bu an ölümsüzleşsin :)
Bak şimdi o “simidi yemeyip saklama” detayı çok spesifik bir sahne gibi ama Ekmek Teknesi daha mahalle, fırın, sıcacık aile hikâyesiydi. Romantik simit saklama sahnesi orada yoktu diye hatırlıyorum 🤔
Bana daha çok 2000’ler başı gençlik dizisi sahnesi gibi geldi. Belki Hayat Bilgisi ya da Kampüsistan tarzı bir şey olabilir mi? Simit detayını biraz daha anlatsan, hüzünlü müydü, komik miydi? Hafızamı zorlayayım biraz 🍞😅
Cevap
1Cevap
Türk dizisi mi konu neydi kanka kızın simidi saklaması değil herhalde
Kanka hatırlasam söylerim simidi hatırlamamın sebebi başıma ona benzer şey geldiği için biri benim aldığım şeyi sakladığı için o videoyu bulmaya çalışıyorum
Merak ettim bekle bakıcam şimdş daha spesifik bir detay söyle hatırladıpım
Sadece o kadar hatırlıyorum çocuk kıza simit veriyor. Kız bunu saklıyor manyak :)
Tsmam peki eski bir dizi miysi
Evet kanka. Benim nedense ekmek teknesi diye aklımda kalmış korkut ile jalee.. ama bulamıyorum hangi bölümse artık
Ekmek teknesi olabilir
Kara ekmek var bildiğim
Ne bilileim biz gencecik insanlariz biz
Merak etme ayni yuzyilds yaşamış arkadaşi onu yalniz birakmaz
Bilmiyorsan yazma basit
Bunlar ilgi çekecek illaki saygisiz pervasiz boş bir gençlik
Hz. Yusuf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?