Klaus ve Caroline'ın sahnelerini geri sarıp izliyorum 🥹🥹🥹
3 ay
Kendime 1 uzun soluklu vampir dizisi hakkı tanıdım o hakkımı da tvd değil twd den yana kullandım. Vampir dizisi gerçekten çoook izledim ama Kore işi All of us are dead en beğendiğim nispeten özgün iş oldu, Rus yapımı bir vampir virüs dizisi fena değildi, black dead mi öyle rezil bir vampir dizisi vardı birde izlediğim 337 platform dizisi arasından. Supernatural ve tvd yine de listemde, sıra ne zaman gelir bakacağız. 🤓
Ben beğendim ya öneririm yani 🥹🥹🥹
Vampir bile olsa insan gerçekçilik arıyor, Twd de 11 sezon geçiyor 11 koca sene boyunca hep bir vampir ordusu, onca yıl vampir ayakta kalamaz sürekli yeni insanlar katılmak zorunda ama öyle bir nüfus yok, o yüzden inandırıcılık bitiyor bir yerde. 😄 Şu ara çok fena Kore dizilerine sardım, acayip özgün müthiş işler yapıyorlar. Vampir yerine aşklarını sevdiyseniz bende Angels last mision love ve its okay to not be okay dizilerini öneririm, değişik türlerin aşkını seviyorsanız ilk yazdığım melek ve insan aşkı. 😇
Onlara bakarim 🥹 ben kore dizilerini izleyemiyorum ya çok ağırdan alıyorlar sinir bozucu geliyor 😂😂😂 tvd 8 sezon ben beşincideyim şimdiye kadar iyi gidiyor bakalim 😂😂😂
Ovvv epey uzunmuş benim dediklerim 1er sezon 16-20 bölüm en fazla. Ağırdan almıyorlar aslında, çoğu yerli veya Amerikan dizisi bur şekilde Kore uyarlaması. Daha 3 sezon varmış sizin, durun bakalım bitince hala sevecek misiniz? 😅 The100 vardı belki bilirsiniz, ilk 3-4 sezonda aman tanrım bu hayatımda izlediğim en iyi dizi dedim, sonra çuvalladı. Aynısını Lost yapmıştı, ilk sezonlar iyiyken sonra sırf tutuldu diye gereksiz uzadı saçmalaştı konudan saptı, umarım tvd öyle olmaz. Hee dizi manyağı olarak küçük bir tavsiye, ben imdb den puanlarına bakarım, özellikle dizinin son 1-2 bölümü puanına bakarım eğer ortlaamanın çok çok altındaysa sonunu iyi bağlayamamışlar der o diziye başlamam. 😌
Ya sorma 🥲🥲🥲 tvd 7 ve 8 sezon kötüymüş 🥲🥲🥲 aman başladik bir kere pişman değilim güzel bir dizi 🥹🥹🥹
Ama önceden bilsen başlamazdın işte öyle düşün, bende ruh haline göre kesitlerini izleyip seçiyorum imdb puanına bakıp, dün masumiyet muzesi bitti hiç beğenmedim maçtan sonra yeni bir şey seçerim. Muhtemelen 2017 yapımı Save Me isimli lise gençlik Kore dizisi. 😅 Youtube shorts da gördüm, ilgimi çekti dövüş, aşk, kahramanlık sahneleri.
Sevemedim gitti şu kore dizilerini. Bir squid game i sevmiştim dahasi yok
Bende öyle diyordum, squid game ile izlemeye başladım diğerlerini ve artık Kore dışında yerli dizi bile sarmıyor, varsa yoksa Kore. Angels last mision love dizisinde ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı, Kore dizilerinde neredeyse sıfır çıplaklık, öpüşmek aşırı nadir hatta School2017 muazzam bir diziydi, en ateşli sahnesi ise final bölümünün son sahnesi başrol kız başrol erkeği yanağından öptü o kadar. Bikinili birilerini görmek bile neredeyse imkansız. Demek istediğim açık sahnelerle değil, kaliteli klişe olmayan senaryoları ile izletiyorlar. 😌
Bana da tam terse çok klişe geliyor 🥲🥲🥲 zevk meselesi tabiki siz izlerken çok zevk aliyorsunuz gerisi önemli değil. Bana da amerikan polisiyesi çok zevkli geliyor. Tercih meselesi 🥰🌸
Amerikan polisiyesi mi yoksa herhangi bir polisiye mi? 😅 Kore dizilerinde aynı yakışıklı başrolun oynadığı "The K2" ile "Healer" dizilerinin fragmanına bir bakın belki Amerikan olması gerekmiyordur. Tüm dövüş sporları Asya'dan çıkmış, çekik gözlüler polisiye de çok öndeler. Tabi dediğiniz gibi tercih meselesi. 😅
Evet genel de sevdiğim Amerikan polisiyesi güzel yaptiklarini düşünüyorum. Uyarlama olabilir ülkeler birbirinden dizi film uyarlar. Uyarlama ise başarılı olduklarini düşünüyorum. Galiba asya yapimlarini genel olarak beğenemiyorum teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Rica ederim, iyi akşamlar ve iyi seyirler. 🙏
Var tabii kiii! 🙋🏻♀️ TVD benim gençlik travmam resmen 😂 Klaus & Caroline’ı geri sarıp izlemek ayrı bir hobi zaten… O gerilimli flört, Klaus’un Caroline’a olan yumuşak hali… "He’s your first love, I intend to be your last" repliği hâlâ tüylerimi diken diken yapıyor.
Bir yandan toxic, bir yandan inanılmaz çekici bir dinamikleri vardı. Klaroline olsaydı bence evren farklı akardı 🥹 Senin en sevdiğin sahneleri hangileri? Balo sahnesi mi? 💫
Şu İngilizce yazdığın şeyin çevirisi nedir
Cevap
6Cevap
Oysaki en çok onlar hak ediyordu 😞
Kesinlikle 😢😢😢
Sen Antalyalı olabilir misin
Hayır
Yapma ya
Supernatural hala izliyorum
Neymiş o
The vampire diares
O nedir
The vampire diares
Türkiye’de yaşıyoruz vampir dizisi izlemeye gerek yok zaten her yerde beyni olmayan insanlar var
İzlemiyorum
O ne ki
The vampire diares
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?