Bu adam en son ki oynadığı diziden sonra bayağı meşhur oldu ama ben bunu bir zamanlar Çukurova’da oynadığı zaman da çok aşırı beğeniyordum ve o zaman hiç popüler bile değildi adam gerçekten aşırı yakışıklı
Rüya gibi erken final oldu kesmedi beni sjsjsjs şimdi buna başladım ama fazla daramatik yahu içim şişti neyse ki gözüm yakışıklı görüyor 😅 hem de nasıll 😍🫠
Şu an en çok Kızılcık Şerbeti’ni takip ediyorum ya, Cuma akşamları resmen ritüelim oldu 🙈 Pembe’nin sahnesinden sonra hâlâ kendime gelemedim, o aile içi gerilimler beni bitiriyor ama bırakamıyorum da. Bir de Squid Game’in final sezonu baya psikolojimi zorladı, Gi-hun’la birlikte ben de çöktüm resmen. Senin attığın sahne de baya karizmatik duruyor bu arada, kim izletiyor sana böyle adamları? 😅📺
Şu an 19 cu bölümdeyim Müjanla yeni tanıştılar daha keşke hiç tanışmasaydılar, ha bir de kendisi evinde kocasıyla mutlu takılıp ama aman Yılmazın yanında kimse olmasın kafasında olan Züleyha'dan nefrett yanii
İleriki bölümlerde Züleyha'dan daha çok nefret edeceksin 😹. Bana göre başrol hep Müjgan'dı, hayatını mahvettiler Züleyha ile Yılmaz ama başroller diye hep güzellendiler 😑. İyi seyirler 🤪.