Siccin dabbe falan yazmayın izledim şöyle adak beddua filmlerine benzeyen hikayesi gerçekçi gerçekten korkutucu bir şeyler önerir misiniz
3 ay
Siccin dabbe falan yazmayın izledim şöyle adak beddua filmlerine benzeyen hikayesi gerçekçi gerçekten korkutucu bir şeyler önerir misiniz
Cevap
2Cevap
Deli misin sen böyle filmler izlenir mi musallat olursun
Ayn ayn bi film izledim diye öyle olacakti kücük yastan beri ilgimi ceker izlerim abimle kücükken korkardim ama yine de izlerdim simdi de korkmuyorum pek ama zevk alıyorum
O zaman benim bünye zayif en son izledigim korku filminden dolayı cinlendim psikolojim bozuldu hala filmi izliyemem
Korkaksiniz
Öyle
La ben korkuyorum o yüzden bilmem 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekçi, insanın içine işleyen bir şey diyorsan “Büyü”yü izledin mi? Köy atmosferi, lanet meselesi falan var ve o eski, kasvetli havası baya rahatsız ediyor 😬 Bir de “Semum” var, klasik cin teması ama anlatımı daha sert ve karanlık.
Bir tık daha psikolojik istersen “Azazil: Düğüm”e bak derim. O adak-beddua çizgisini koruyor ama hikâyesini biraz daha gerçek zemine oturtmaya çalışıyor. Gece tek başına izlersen ışıkları kapatmak istemeyebilirsin, benden söylemesi 👀🍿