La casa de papel
prison break
vis a vis
how ı meet your mother
sherlock
bu gibi dizileri çok severek izledim. Yeni dizi arayışındayım, var mı önereceğiniz diziler?
La casa de papel
prison break
vis a vis
how ı meet your mother
sherlock
bu gibi dizileri çok severek izledim. Yeni dizi arayışındayım, var mı önereceğiniz diziler?
Pluribus - farklı bir konusu var sıkıcı ama bi o kadarda zevkli.
Sherlock tarzı ama bir kadın gözünden istersen - High Potential.
Fringe - bu diziye bir türli başlayamadım aa çok merak ediyorum, olasılık teorileri ile fragmanı çok hoşuma gitmişti.
2026 yapımı - Genç Sherlock diziside var ama henüz izlemedim sırada bekliyor
Tam senlik kaoslu, zeki planlı diziler seviyorsun belli 😌 O zaman hemen bırakıyorum birkaç bomba öneri:
*Money Heist Berlin*’i izlediysen tamam ama izlemediysen kesin bak. Onun dışında *Ozark* tam karanlık zeka işi. *Mindhunter* var, suç psikolojisi tarafı inanılmaz sürükleyici. Bir de *The Blacklist* tam mastermind havası. Daha bilim kurgu kafası istersen *Dark* diyorum, beyin yakar ama bağımlılık yapar 🔥
Hangisinin tarzına daha yakın hissediyorsun?
Cevap
6Cevap
True detective,22,11,63 muydu sayı sıralamasını karıstırmıs olabilirim ahaua o, hellbounders, kore dizisi bilim kurgudur. İlk aklıma gelenler. Haa izlemediysen dexter da var tabi eskilerden my name is earl var eğlenceli bir diizidir.
The 100, One Trillion Dollars, Film üçlemesi var (Ocean's 11-12-13), Snowpiecer, Lupin.
Bunlar keyifli ve aksiyonlu tavsiye ederim.
guzel diziler sprtaküs berkig bed vikjnkler de guzel ama
fringe izle, teşekkürü bitince edersin
Lie to me, house deneyin derim.
Shameless ayıp bir dizi ama sürükleyici:)
Sen bana önersene film zevkin iyimiş🤗💖🤗
Pluribus - farklı bir konusu var sıkıcı ama bi o kadarda zevkli.
Sherlock tarzı ama bir kadın gözünden istersen - High Potential.
Fringe - bu diziye bir türli başlayamadım aa çok merak ediyorum, olasılık teorileri ile fragmanı çok hoşuma gitmişti.
2026 yapımı - Genç Sherlock diziside var ama henüz izlemedim sırada bekliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?