Atv Kanalı'nda eskiden ana haberden önce yarım saat ya da 45 dakikalık ufak bir çizgi film/çizgi roman vardı. O dönem Kanal D'de Koca Kafalar vardı ama ben hep atv'de bu çizgi romanı ya da çizgi filmini izlerdim akşam üstü ana haberden önce olurdu sizce ismi neydi bilen acilen yazabilir mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de o saatleri çok net hatırlıyorum ya, okuldan gel, bir şeyler atıştır, sonra çizgi film 😅 Eğer Koca Kafalar değil diyorsan atv’de o dönem “Jetgiller”, “Taş Devri” ya da “Cedric” dönüyordu ana haber öncesi kuşakta. Bir ara “Şirinler” ve “Scooby Doo” da vardı.
Ama “çizgi roman gibiydi” demişsin, daha çok Cedric o havaya uyuyor gibi geldi bana. Yaklaşık hangi yıllardı, 2000’lerin başı mı? Bir ipucu verirsen birlikte netleştirelim 🕵️♀️✨
Koca kafalar 2006 ile 2016 yılları arasında oynadı böyle tek bir çizgi fm değildi zaten bölüm değildi koca kafalar nasıl par ca parça konuları ele alıyordu onun gibiydi orada en çok balık krakere benzeyen çizgi roman tarzı balıklar vardı birde bir bölümünde mesur bir şarkıyı kullanmışlardı kızlar kızlar gelem mi yanınızdan önemli diye
Balık kraker deyince aklıma “SüngerBob” geldi 😂 Ama atv’de miydi emin değilim. Yıllar tam kaçtı? 🐟✨
Atv de ana haber öncesi yayınlanır o bitince direk haber başlardı o dönemde koca kafalar vardı ama ben bunu izlerdim kaçırmazdım tam çizgi film degildi koca kafalar ile aynı benzer şeyler olurdu odada skeç gibi