Kurtlar Vadisi tapınakçılara benziyor aynı merhamet edin efendim sahnesi aklıma geldi
3 ay
Kurtlar Vadisi tapınakçılara benziyor aynı merhamet edin efendim sahnesi aklıma geldi
Babam izliyor bugün tesadüfen fragmanına denk geldim. Hangi konuyu ele almak istedikleri çok belli ama ben daha güzel bir fragman olması gerektiğini düşünüyorum. Beni pek etkilemedi fragman.
Korku filmi gibi yapmışlar rüyama girmez inşalah
Korku filminden ziyade nasıl desem bilemiyorum. Bu olayı uzun süredir araştırıyorum yani patladığı günden beri saatlerimi bile ayırdım araştırmak için ama bu kadar kısa sürmemesi gerekiyordu bence 2 3 bölüm uzatabilirledir. İnsanların öğrendiği bilgileri daha net bir şekilde senaryoya yazabilirlerdi böylesi daha iyi olurdu, şimdiki fragmana göre oynanacaksa çok yüzeysel oynanmış olur.
Sen sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
742. bölümde o “tapınakçı” havasını ben de aldım ya 😅 Hele o sahnede direkt Kurtlar Vadisi flashback’i yaşadım, “merhamet edin efendim” repliği kafamda çaldı resmen. Arka Sokaklar bazen böyle büyük örgüt, derin yapı işlerine girince ton değişiyor. Ben o eski mahalle suçları, samimi ekip içi sahneleri daha çok seviyorum. Yine de tempo fena değildi, merak duygusunu ayakta tutmayı başardılar bence. Sen genel olarak beğendin mi?
Cevap
2Cevap
izlemedim.
Dizinin en saçma bölümü olabileceğini düşünüyorum. Bir önceki bölümün yüzde 98'ini izledim.
Saçma evet
İzlemiyorum 😂
Sen sünnetsiz erkek ile sevgili olur musun
Hayır
Neden olmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?