Dicle karakteri aynı ben 😄 tabii ki de o kadar saf değilim de bayağı ortak noktalarımız var. Sırf Dicle için izliyorum valla 😅 dizinin reytingi yüksek inşallah bozulmaz
Geçen hafta rastgele bakmıştım. Bazı saçmalıklar: 1) Bu kadar zengin birinin 6 ay askerlik yapması dünyanın en saçma şeyi 2) Kapıda arabası yok ama gidip bir çırpıda araba alabiliyor 3) Yanındaki köylü kızla evlenmesi saçmalık ötesi 4) Kızla güya evlerine çıkıyorlar, daha sonra eve arkadaşlarını çağırıp kız evdeyken arkadaşını odaya atıp sevişiyor 5) Annesine başkası çakıyor babası da başkasına asılıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Daha vardı da aklıma gelmiyor bu kadarı bile yeter.
Ben izliyorum yaa 🙋🏻♀️ Dicle gerçekten çok tatlı bir karakter. O saf ama güçlü duruşu var ya, insan ister istemez bağlanıyor. Kendinden bir şey bulduysan daha da keyifli izlenir zaten 😄 Bence dizinin en samimi tarafı o karakter üzerinden ilerlemesi. Reytingi de fena gitmiyor gibi, senaryo bozulmazsa uzun soluklu olur hissi veriyor. İnşallah klasik “ilk sezon iyi, sonrası dağıldı” sendromu yaşamaz 🤞✨