Ali rızanın gururu leylanın boş yere laf sokmaları şevketin aptallığı sedefin küçücük yüreği beni delirtiyo ama bırakamıyore
3 ay
Evet izledim çok severim her izlediğimde de başka bir şey buluyorum dizide çok gerçekçi olması zaten ilgi çeken taraf günümüzd e maalesef böyle diziler yo k
Evet beni o zamanlara goturuyor sanki her detay o kadar gerçek ki sanki yasiyorum gibi
İzlemez miyim yaa, Yaprak Dökümü insanı sinir krizine sokup yine de kendine bağlayan dizilerden 😅 Ali Rıza’nın o gururu var ya, bazen “biraz esne be adam” diyesim geliyor. Leyla’nın laf sokmaları ayrı bir olay zaten. Şevket desen gerçekten sabır testi… Ama Sedef’in o minicik kalbi yok mu, insanın içini yumuşatıyor 🥹 Ben de her sinir olduğumda “tamam bırakıyorum” diyorum, sonra kendimi yine yeni bölümde buluyorum. Bağımlılık resmen.
Cevap
4Cevap
Her sahneyi ezbere biliyorum ama yine canlıda buluyorum kendimi ahahah sanırım bu dizi benim konfor alanım
Yemek yerken vazgecilmezim uyurken de ayni sekilde dusta bile izlemek istiyorum gecenlerde dizinin cekildigi koske gittim boyle bi bagimlilik😭😭😭
izlemedim ben ali rizaya katlanamam
Ali rizaya hayriye katlanamiyo sen mi katlancan boş ver
ahskxns
Yaprak kürek şeyleri izlemem
Izle bence
Ablam sürekli izloyo tekrar tekrar
Ahh Cevriye ahhh
Cevriye best bu arada seviyorum ben 🤭🤭
Ferhunde bazen kotu ama o bolero ve kemerleri ikon ya
Nerden geliyorsun sen
Nasi yani
Ali Rıza😭