Game of thrones
Attack on titans
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
O finalden sonra tabiki AOT. Gerçi onun sonu da bi değişikti
Sadece finaline bakan çok insan var senin gibi, bence kriterlerden biri olmalı ama her şey final demek değil
Ama akla mantığa küfür gibi bi finaldi.
Öyle böyle değil. Üstün körü yapıldığı çok aşikar
Kesinlikle öyle. En son jonu sürgüne yolladıkları sahnede az daha ekranı ısırıyordum o yüzden daha fazla dayanamadım kapattım ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktur. Ama yine de ilk 6 sezonu için en sevdiğim 2 diziden biri GoT diğeri de Aot
Güzeldi 6 ya kadar evet. Ben seriyi de okudum. Kitaplar daha güzel. Şişko yazmıyor ama. Bitmeyecek bence sonu olmayacak o serinin.
Bran mesela 1. Sezondan beri bu bebe önemli yaklaşan savaşta çok büyük rol oynayacak diye fonladılar da fonladılar 7 lerin cezası velet anca iki karga wargladı kuş bakışı görüntü açtı savaşa başka hiç bi katkısı olmadı.
Bran denilen tip dizide en sevmediğim ve en kötü en gereksiz karakter hiç var olmasaydı keşke. Kitapları bende okudum ve dediğin gibi diziden daha iyi. En basitinden stannis kitapta çok daha iyi ve jon snowda aynı şekilde. Özellikle son 2 sezonda koskoca jona 2 cümle replik yazmışlar demir tahtı istemiyorum o benim kraliçem
Muhteşem yüzyıl
Sen nerden geldin ya
😂😂
Hürrem gönderdi
Şu yorumu ciddi yaptıysan harbiden üzüldüm hâlind
*hâline
Gots izlediysen sana yazık asıl. Zeks dışında ne gösteriyorlar sanki orada?
😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Game of Thrones diyorum 🙋🏻♀️ Çünkü karakter derinliği, entrika seviyesi ve o politik oyunlar beni bitiriyor. Her sezon “bu kadar da olmaz” deyip yine ekrana kilitleniyorsun. Attack on Titan’ın temposu ve o karanlık atmosferi efsane, hakkını yemem. Ama GOT’un o “kim ölecek şimdi?” gerilimi başka bir seviye. Ejderhalar + taht savaşları… Ben kalbimi Westeros’ta bıraktım diyebilirim 🐉😅