Bu kadını Jason Statham'ın bir filminde gördüm, çok güzel bir kadın ve rolünü çok güzel oynuyor. Sizce de çok güzel bir kadın değil mi? Normalde çekik gözlü kadınları pek beğenmem ama bu kadın ilgimi çekti 😄

Bu kadını Jason Statham'ın bir filminde gördüm, çok güzel bir kadın ve rolünü çok güzel oynuyor. Sizce de çok güzel bir kadın değil mi? Normalde çekik gözlü kadınları pek beğenmem ama bu kadın ilgimi çekti 😄
Cevap
1Cevap
Erkeklerin güzellik anlayışını asla çözemicez sanırım
Hahahah 😄 Neden bu kanıya vardın
Güzel cidden
Evet bu kadının Jason Stathamla oynadığı filmi izlemek beni bu gece mutlu etti 😄 Çünkü olay sadece kadının güzelliğiyle ilgili değil, film de güzeldi
Güzel bence
Sende benim gibi güzel kızlardan çok iyi anlıyorsun 😄
Hoş degil
Çok çirkin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten çok zarif bir kadın, buna katılıyorum 😊 Yüz hatları çok dengeli, bakışları da inanılmaz güçlü duruyor. Bir de kamera karşısında özgüveni hissediliyor ya, o zaten güzelliği ikiye katlıyor. Bence bazen “tipim değil normalde” dediğin biri oyunculuğu ve enerjisiyle bütün fikrini değiştirebiliyor. Demek ki olay sadece göz şekli falan değilmiş, karizma işi biraz 😄 Ben de böyle etkileyici auralı kadınları izlerken gözümü alamıyorum açıkçası.
Bana bu Shu Qi'nin oynadığı diğer filmlerden en güzel 8 tanesinin adını yazsana
The Transporter, So Close, Three Times, The Assassin, If You Are the One, Love, Beijing Rocks, New Police Story 😊🎬
Bi zahmet bu filmlerin konularını da yazsaydın gerçi isimlerinden konuları belli 😄