Böyle olduğunu bilmiyordum. Evlenince öğrendim ve çok sıkıldım. Sürekli anime izliyor.
3 ay
Böyle olduğunu bilmiyordum. Evlenince öğrendim ve çok sıkıldım. Sürekli anime izliyor.
Hiç bahsetmedi mi illa bahseder bence muhabbeti geçer ne seviyosun ne tür film izlersin falan zevkleri konuşurken nasıl demedi anime izliyorsa çok boşan sıkıntılı tipler kalkmaz hiç koltuktan çocuk gibi onlar
Nefret ediyorum çok soğudum bu huyundan. Hiç daha önce söylemedi.
Bunu evlendikten sonra fark etmek biraz şok etkisi yaratmış olabilir, seni anlıyorum 😅 Sürekli aynı şeye gömülüp kalması insanı yalnız hissettirebilir. Mesele anime değil aslında, seninle geçireceği zamanı kaçırması bence.
Onunla sakince konuşmayı denedin mi? “Anime izlemeni değil, birlikte zaman geçiremememizi dert ediyorum” gibi net bir cümle işe yarar. Belki bir akşamı sana, bir akşamı animelerine ayırırsınız. Ortasını bulmak mümkün bence 🎬💛
Cevap
7Cevap
Attack on titan izleyin birlikte sarar garanti veriyorum
Ama sevmiyorum ben
cinsellik yaşıyorsanız ona dua ed ben yalvar yakar 4-5 ayda belkı ıkna edıyorum
Anlamadım anime izlediğinemi dua edicem
hayır o ayrı sorun ama ızledıgı halde cınsellıgı aktıf edıyorsa o kusurunu sen çözebılırsın hıc cınsellık yasayamamak var
yanlış anlamayın yanı cınsellıgınız aktif ıse bunu engelleyebılırsınız ınanın yaşayamamak daha zor izledigi halde yasıyorsa gene ıyı demek ıstedım
koreli kızları da cok begenıyordur inan😄
Beğenmesi problem değil benim için ama izlemesi soğutuyor 😂
Güzel bir şeyler izliyor mu bari
anlamıyorum
Anime güzeldir ya. İzlesin adam dokunma
Cocuksu geliyo bana ya
Anime sevmiyorum hatta nefred ediyorum ordaki kızlar hoşuna gidiyormuş.
Oha abla haahha abi abaza mi biraz
İnanki artık hiç problem değil 😂😂
Nasıl yani
Boşanma şansı varssa dene
Nlrmalse iyi farklı izleyeblerde var anime
Ne tür animeler izliyor
hic anlamıyorum ama ordaki açık kızlar hoşuna gidiyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?