Aksiyon ve komedinin karışımı gerçekten harika oluyormuş. Üzerine bir de Brad Pitt karizması, yakışıklılığı, fitliği, oyunculuğu eklenince kahkalarınıza hâkim olamıyorsunuz 🤩

Aksiyon ve komedinin karışımı gerçekten harika oluyormuş. Üzerine bir de Brad Pitt karizması, yakışıklılığı, fitliği, oyunculuğu eklenince kahkalarınıza hâkim olamıyorsunuz 🤩

Uzun zamandır komedi filmi izlemiyorum ama Gupse Özay’ın filmlerine çok gülmüştüm en son hatırladığım komedi filmi onunkiler ehehe
Yabancıda aklıma gelmedi şu an..
Komedi kategorisindeki yerli ve yabancı filmler genellikle dram komedisi yapıyorlar. Gupse'ye karşı ön yargım yoktu hiç. Bir filmini izleyeyim dedim. Eltiler savaşı 'ydı galiba. Eltisinin arkasından iftira attığını görünce sinirlerim bozuldu kapattım 😂
Yabancı komediler de özellikle Avrupa sinemasında çok durağan oluyor beni asla güldürmüyor. Sanırım benim gülme eşiğim yükselmiş olmalı ehehe
İçinde aksiyon olan komediler beni güldürüyor sadece dram değil. O dozu yakalamak da gerçekten ustalık gerektiriyor. İşte asıl sanat ve yetenek orada ortaya çıkıyor 🤩
Komedi filmi çekmek gerçekten usta işi, herkesin mizah seviyesi aynı değil ha olsa bile bunu aktarmak oyunculuk falan baya yetenek gerektiriyor 😌
Gupse Özay’ın verdiği mesajlar aslında çok güzeller. Filmin akışında “kötü” rolüne bürünsede, her filmin sonu çok güzel ve mutlu bitiyor. Keşke kapatmasaydın hanım’cım 😅 O filmin sonuda güzel bitiyordu 😇
Doğrudur da bir kere tetiklenince hararet yapıyorum soğumam zaman alıyor 😂
Bence bi şans daha ver 😅
Belki 10 yıl sonra falan olabilir 😂
Dünyanın en komik filmini izleyince biz 🙂 👍
Recep İvedik Gonuşmaa laaağn diyince biz
Bu doğru maalesef 😂
Suikast Treni baya eğlenceliydi, Brad Pitt’in o sakar ama ölümcül halleri efsaneydi gerçekten 😄 Aksiyon–komedi karışımını çok iyi yakalamışlar.
Beni en çok güldürenlerden biri “The Hangover” serisi olabilir, özellikle ilk filmdeki odadan çıkıp hayatlarının dağıldığını fark ettikleri sahneler… Bir de “21 Jump Street” ve “Deadpool” filmlerinde de kahkaha krizine girmiştim. Senin tarzına bakınca “The Nice Guys”i de sevebilirsin bence 😉🎬
Cevap
4Cevap
Bunu sevdiysen snatch i de izle mutlaka. Ben de bunu izlerim 😌
Mutlaka bakarım teşekkürler 😀
Venomdu yanlış hatırlamıyorsam eheheh
Komik mi o gerçekten?
Anladım bakarım bir ara 😀
Ehehe bir şeyler yiyip içmemek lazım o zaman izlerken 😂
Ben çok severim film izlerken yiyip içmeyi ehehe
Sağol ki 🙏
Film güzel çıkmazsa bile yediğim içtiğim yanıma kâr kalıyor 😀
Böyle iyi filmler izleyince tekrar film beğenmek de zor oluyor. Çıta yükseliyor biliyon mu? 😂
Tabi ki zevk meselesi. Benim beğendiğimi sen begenmeyebilirsin mesela 😀
O zaman şunu da beğenirsin. 2'si güzel değil ilki kadar. İlk Red'i izle yeter 😀
Hızlı ve tehlikeli diye çevirmişler filmin adını ne alakası varsa red'le ehehe
RED https://share.google/ixigl5XdkbrIiiw7Y
Harika filmdi gerçekten. O 3lü kitap uyarlamasıymış. Belki devamı da çekilir bu yüzden. Umarım çekilir ve yine Brad'cim oynar 🤩
Trenden inip çantanın içinde para olduğunu kanıtlamak için beyaz ölümün adamlarına çantayı kaldırıyor da çantadan çamaşırlar dökülüyor ya ben ona hâlâ gülüyorum 🤣🤣
Yav hep kötü şansından ve kaderinden dert yanıp koca trende hayatta kalan bir kaç kişiden biri oldu 🤣🤣
Ne vardı başka sesli gülmekten kaçırmış olabilirim de ehehe
İzleyeli 10 gün olmuş. Şimdiden unutmaya başlamışım ehehe
Bu filmle ilgili başka bir şey daha var aslında. Unutmadan anlatayım 😂
Bunu izlemeden önce izleyecek film ararken afisinde yağmur ormanları olan başka bir film gördüm. Açayım seyir keyfi olur diye düşündüm. Yine aksiyon filmiydi. Ben açar açmaz oğlum bunu daha önce izledik dedi. İzlediğim bir filmi tamamen unutmuşum. Filmleri de unutabildigimi bilmiyordum. Hiçbir sahneyi hatirlamayacak mıyım diye merak ettim. Baştan sona izledim o filmi. Sadece tek bir sahneyi hatırladım. Çeviri yaparken uyuyakalan başrol kızın yüzüne tarihi eser parşömen yapışmıştı ehehe
Asıl o filmde başka bir şey vardı "Brad" 🤩
Konuk oyuncu olarak uzun saçlı bir hippi rolundeydi. Kısacık rolü vardı ama bayıldımm orada ona. Daha önce izlediğimde Brad hiç ilgimi çekmemiş. Seyir zevkim de komedi anlayışım da oldukça değişmiş. Başka neler değişti acaba? 🤔
Bir kaç gün sonra yine film bakınırken suikast treni afişini gördüm. Dedim açayım Brad'i izlerim film kötü olsa bile 😂
Film de, Brad de harikaydı ve önceki izlediğim filmin 2 başrolü de bunda konuk oyuncu olarak vardı. Bu da harika bir tesadüf oldu benim için. Pespese izlemiş olmam.
Bu da olunca filmin bendeki etkisi x2 oldu tabiii 🥳
Umarım bunu da unuturum ve ilk defa izliyor gibi keyif alırım ehehe
Kuziş benim hafızam kütüdür diye düşünüyordum... Bahsettiğin buna benzer bir olayda ben yaşamıştım...
Galiba anıların gücu altında film ezildi gibi bişi olsu ahahs..
Nedense bahsettiğin filmi izledim izlenimi aldım , belkide anlatımın güçlü olduğu içindir.. .
Kim bilir belkide zamanla bu değişiklikleri keşfedersin 🙏..
Film, kötü olsa bile bradı izlemek fikri ahsh o kadar sevdiğini bilmiyordum : )
Unutmaktan keyif alman beni sevindirdi ehehe
Güzel adam ehehe
Kontrolüm dışında oluyor bu unutma olayı. Yeni veri girişi oldukça eskiler otomatik siliniyor anladığım kadarıyla 😂
Yıllar yıllar önce şifresini unutup bloke olmasına sebep olduğum bir banka hesabımı aktive etmeyi başardım oleyyy 😂
Çok mutluyum şu an. Yanlışlıkla bu hesaba bir miktar para yönlendirmiştim de kara kara napicami düşünüyordum. Şubesi de yok yaşadığım şehirde. Yemin ederim bir öküz kalktı resmen üzerimden 🤣🤣
Dur şimdi artık bunu da oyuna dahil edelim 🤓
Numara değişikliğini de uygulamadan yapamadım çocukların bes'i için. Tee şirketin genel müdürlüğünü aradım da becerdim. Sözleşmeyi tekrar okuyup 😂😂
Olmass farklı bir planım var. Bunlar onun alt yapısını oluşturuyor. Sırada 2 banka şubesi ziyareti var. Onları da halledip planımı devreye sokucam 🤓
Sağol kuziş 🙏
Ben de Venom'u izledim bu akşam. Baya beğendim 😂
Oldum olası kötü adamların kafalarını yiyen uzaylıları sevmişimdir ehehe
Meyve ve benimkilerin abur cuburlarından arakladım biraz 😂
Teşekkürler kuziş 🙏
İyi ki varsın 🫂
İzlerim bunu bi ara 😃
Izle bakalım 😀
Yanlış hatırlamıyorsam 3 idiottu :)
O Aamir Khan severimm 🤩
Filmleri çok güzel hem güldürüp hem düşündürüyor:))
Biliyorum. Ben düşünme işini fazla yapıyorum zaten. Beni sadece güldürmesi lazım 😀
O zaman yüzünüzü hep güldürecek şeyler çıksın karşınıza ☺️
Ne güzel dilekler bunlar böylee 😍
Bilmukabele efenim 🙏
Teşekkürler efenim😌
Ricalar efenim 🌺
The other woman
ricky gervais yapımı her şey benim için okay
Valla kahkahalara boğuyorsunuz.
Henüz o filmi bulamadım
Hababam sınıfı
Recep İvedik sjsjsjs
Unutmuşum ne güzel ne hatırlatıyorsun 😂