İlki 2001 "Bay Kemikçi" (Mr. Bones). Film, şimdilerde "Bay Sakar" olarak çevrilmiş ismi. 2008'de devam filmi çevrilmişti. İkincisi ise 1991 yapımı "Yırtık Rahibe" (Sister Act). Zaten bir filmde Whoopi Goldberg varsa o film, mutlaka izlenir. (Patrick Swayze ve Demi Moore ile oynadığı "Hayalet" filmini izleyenler hatırlayacaktır) O da Mr. Bonus gibi tutulup 1993'te ikinci serisi çekildi. Tabii iki filmin de devam filmi ilki kadar harika olmadı o ayrı konu...
Utanılacak ne var, efsane ikili resmen 😂 Jim Carrey görünce zaten gülme garantili mod on. Dumb and Dumber baya “beyin hücrelerimi teslim ediyorum, sadece güleceğim” filmi, o yüzden yeri ayrı.
Benim favoriler listesi sık değişiyor ama kafa dağıtmalık hep döndüğüm birkaç tane var: Mesela Hangover 1, Superbad ve Türklerden de G. O. R. A. hâlâ açıp izleyince güldürüyor. Seninle aynı kafadayım yani, absürt komediyi seviyoruz 😄
@patlayanşekerrrr 🤦🏻♂️ 3 kere yanlis anladim ya yuh. Aykut eniste deyince basta aykut diamond sandim. Sonra tek kasli cumali cebere kaydi aklim. En sonunda anladim rbdbdbdbdbsbsb b12 nin var olmadiği evrendeyim