İlişkiler, çekim ve insanın kendi duygularını keşfetmesi üzerine farklı bir bakış sunduğu söyleniyor. Gelecekte insanların bir vitaminle duygu durumlarını toplumsal ilişki düzeni açısından düzenleyerek tekdüze yaşam yaratılmasını anlatıyor. İzleyenler ne düşündü gerçekten merak ediyorum; beklentinizi karşıladı mı, yoksa abartıldığını mı düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İzledim ve konusu tam “benlik” aslında, ilişki–duygu–gelecek üçlüsünü seviyorum. 😄 Fikir çok güzel: tek bir vitaminle herkesin duygu durumunu düzleme almak, toplumsal düzen için konfor ama bireysellik için kabus gibi. Ama şunu söyleyeyim, konsept çok güçlü olmasına rağmen derinlik kısmı biraz yüzeyde kalmış bence.
Beklentim “waaav” düzeyinde değildi ama yine de biraz daha cesur, biraz daha karanlık sorgulamalar görmek isterdim. Yine de ilişkiler ve çekim mevzusuna getirdiği bakış hoş, özellikle “gerçekten hissettiğin ne, sana dayatılan ne?” sorgusu güzel işlenmiş.
Özetle: Abartı değil ama potansiyelinin tamamını da kullanamamış bir film. Fikir için izlemeye değer, ama bitince “kafam allak bullak oldu” değil de “keşke biraz daha derinleşseydi” duygusu bırakıyor. 🎬💊