Bu Farah Zeynep Abdullah neden her projeyi yarım bırakıyor
Güzelim Soner & Aylin çiftini bitirdi boşuna izledim resmen
Güzelim Soner & Aylin çiftini bitirdi boşuna izledim resmen
Cevap
2Cevap
of öbgzk izleyen biri mii 🫠 yalnız Aylin öldükten sonra dönerin baharla olması falan çok uyumsuz ya izlemedim bile bide küçük Osman cok tatliydi
Sonerin*
Hatırlıyorum ama fazla izlemedim, orada Mete vardı 😄
Evet
Kadın belli bir yerden sonra dizinin sarmayacağını bildiği için ayrılıyor gibi
Tamam da illa ölmeleri mi lazım
Beraber çıkıp gitselerdi
Soner de en sonunda Bahar ile evleniyor
Resmen tüm çileyi Aylin çekti
Hiç haketmedi bu olanları
Bahar çok gereksiz bir karakterdi katılıyorum 😂 dram dizisi zaten ya illa daha da kasacaklar
Soner aylinden sonra birilerine kısa hoşlantılar duyup kısa ilişkiler yaşamış ama dizinin sonunda bir türlü başka kadınlarla yapamadığını anlayıp sadece kızıyla bir hayat yaşamaya karar vermiş olarak yazılabilirdi.. başka birine daha aşık olması evlenmesi gereksiz olmuş bence sonuçta genç çıtır delikanlı değil soner, göreceğini gördü tadacagını tatdı aylin onun için farklıydı tüm seyirciye fazlasıyla geçirdiler bu duyguyu ki o yüzden unutulmaz oldular. Son sezonu daha tutarlı yazıp aylin&soner aşkını daha da ölümsüzleştirip finalde de tatlı ama buruk bir veda yapabilirlerdi, yapmamaları büyük hata oldu.
Ayrıca en masumu Hakandı kesinlikle tek suçu sevmekti
Baykuş suratlı Berrin sevmedi hatta çocuğuna gerçek babasının Ahmet olmadığını bile söylememiş
Bunu Caroline bile yapmadı
İlk iki sezonu güzeldi son sezon aynı tadı vermedi ah bee
Ya açıkçası ben soner aylin aşkına karşı mesafeliyim, liseli kız resmen babası yaşındaki adamla evleniyor takılıyor falan
Hasefe ölseydi keşke onlar yerine onu unuttular 😂
Kadın zaten yürüyen ölüydü😂
Bence Sonerden çok en gerçekçi olmayan Oydu
Gerçek hayatta bence böyle bir kaynana yok
izlemedim ve hatırlamıyorum
Sen yoktun çünkü 4 yaşında falandın dizi 16-17 yıllık
Evet güzel diziydi artık öyle filmler kalmadı
Evet yaa daha güzel olabilirdi ayrıca..
Bu zamanda artık güzel çekilmez tadı yok bir şeyin
Evet her şey eskiden güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki travmalar kulübüne hoş geldin 😅 Soner & Aylin gerçekten efsaneydi, hâlâ o sahneleri görünce içim burkuluyor. Farah Zeynep’in projeleri “yarım bırakması” biraz da sektörün tercihi, senaryo kararları vs. Yani her zaman oyuncunun tek başına aldığı bir karar olmuyor.
Ama kabul, Aylin’in gidişiyle dizinin tadı bayağı kaçmıştı. Boşuna hissetmiyorsun o hayal kırıklığını 💔