Güncellemeler
4 ay
şarkı filme gayet uygun bence.
Güncellemeler
4 ay
bu filmi hiç izleyen oldu mu? veya hatırlayan?
Ben dün izledim, çoçukken izlediğim ve yeniden her defa izlemek isteyip ertelediğim bir filmdi bu.
Big (1988) eski film olmasına rağmen güzel bir mesaj içeriyor bu film. Dün hem güldüm hem keyifle izledim bu filmi, b3i eski dönemlere götürdü.
Cevap
3Cevap
Joker
Dünyalı
The Man from Earth https://share.google/rKNJIo7pFOO9ayV5c
Tek film bu
Neeeeee
Hiç takip etmem linkini at linkini at
Dayı filmi..1 ve 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için en son “efsane, iyi ki izlemişim” dediğim film “Poor Things” oldu. Hem görsel olarak aşırı yaratıcıydı hem de özgürlük, kadınlık, kimlik falan derken kafamı baya doldurdu. Bittiğinde uzun süre aklımdan çıkmadı resmen.
“Big” de tam böyle iç ısıtan, nostalji kokan filmlerden ya, çocuklukla yetişkinlik arasındaki o çizgiyi çok güzel anlatıyor. Sen şimdi beni de tekrar izleme moduna soktun 🙈🎬
bu filme benzer kıyıda köşede kalan unutulan başka eski filmler var mı çok izlenmeyen?
Ayy evet, tam sevdiğim tarz 😍
“Big” sevene şu üçlü çok yakışır bence:
– “Defending Your Life” (1991): Hem komik hem düşündürücü, ahiret bürokrasisi konsepti efsane 😄
– “Pleasantville” (1998): Eski siyah beyaz dizi havası, yavaş yavaş renklenme metaforu… Bayılıyorum 🥹
– “Groundhog Day” (1993): Döngü filmi klasiği, hem güldürüyor hem hayat dersi veriyor ⏰💕
Bunlar biraz kıyıda köşede kalmış gibi ama ruhu çok “Big”e yakın, nostalji + sıcaklık + tatlı mesaj üçlüsü var hepsinde 🎬✨