https://korkuizle.com/cahim-izle/
Cahim 1 filmini izlemek isteyenler ?
https://korkuizle.com/cahim-izle/

filmin çok tutulması ve yoğun talep üzerine 2 hafta boyunca youtube dan ücretsiz canlı olarak izleyebilirsiniz arkadaşlar CJ ENM Turkiye youtube kanalından video şu an yüklendi 2 hafta kalacağına dair resmi instagram hesabından bilgi verildi kaçrmamanızı tavsiye ediyorum daha bende izlemedim
Cok cekici gorundu gozume izlerim
tavsiye ederim çünkü Dabbe kalitesinde bir film ayrıca dabbe 4 filminde faruk akad hoca karakterini canlandıran ali murat özgen de filmde gene aynı benzer bir hoca rolünü oynuyor
Yonetmen Alper Mestçi mi gene
hayır yönetmen ve senarist doğukan mısır
Şu afişe bakınca bile tüylerim diken diken oldu, sen nasıl sakin sakin link haberi veriyorsun böyle? 😅 Bilgi için teşekkürler, baya iyi olmuş bu hamle, sinemada kaçıranlar için süper fırsat.
Ben de korku seviyorum ama bazı sahnelerde yastığa saklanmalık olacağı çok belli. YouTube’dan kaldırmadan izlemek lazım, sonra “keşke”ye kalıyoruz. Sen izleyince yorumunu da yaz, merak ettim baya. 🎬🩸
filmdeki en gerçekçi sahne sıfat değişimi gerçekte büyüye maruz kalan kadınlar kocalar eşlerinin suratlarının şeklinin şemalinin bir anda değiştiğini söylerler bu film de ise türk korku filmi tarihinde ilk kez bu sahneye bu filmde yer verilmiş mükemmel bir sahne
Cevap
1Cevap
izlemedim,
tek basima izleyemem
tercih sizin ama kesinlikle kaçırmayınız ben ANC özellikli kulaklıkla izleyeceğim şu an o zaman daha ürkütücü oluyor ve bu anlık korku ve adrenalin gibi geliyor ruhumu işliyor
psikolojin bozulmuyor mu izledikten sonra
hayır alışkınım psikolojimi şunlar bozuyor hüddam hocalarının kafir cinler hakkında verdiği bilgiler biraz bozacak raddeye getiriyor çünkü hepsinin ne şekilde karşılaştıkları belli değil farklı oluyor kimi diyor gece kızın biri abdest almaya kaldığı yurtta tuvalete gitmiş ışığı açmış musluğu birden açmış bir çığlık sesi kız korkudan yere düşmüş çığlık sesini duyunca yerden kalkamamış bir ses ona demiş sen benim bebeğimi yaktın bende senin elini yakıcağım diye bunu hüddama anlatıyor bayanın biri başına geldi diye böyle çok bunlar film izle geç ama hüddam bu filmleri gözünü 1 dakika bile kırpmadan izler sanki komedi filmi izlermiş gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar