Bir dizi yazıyorum sizce okulda zorba kız hangisini yaşasa daha çok rezil olur?
Ezik dediği kızdan dayak yese
Sırayla üç kızdan dayak yese
Alt sınıflardan kızdan dayak yese
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir dizi yazıyorum sizce okulda zorba kız hangisini yaşasa daha çok rezil olur?
Ona öfkeli bir çocuk tam komplo planları yaparken çarpışıp aşık olsunlar. Sonuçta tostun vazgeçilmezi nasıl kaşarsa dizi aşkının da vazgeçilmezi çarpışmalar. Zorba kız karakterine en sinir olan kişi d eher zaman tam tersi karakterler olur. Nasıl olsa zıt karakterler birbirini çeker sloganı da var
Zorba kızı zamanla sevgi yola getirir bence okuldan çocuğu sevecek cocukta karakter olarak kızın zıttı insan canlısı samimi iyi niyetli
Ezik kız ezik oldugu icin ondan dayak yiyemez bu seferde roller değişir döngü klişe
Sırayla üc kızdan dayak yemek zorba biri iflah olmaz on kişide olsa boş
Alt sınıfta olmaz oha çüş ne olduya döner
Bence güzel zamanla içine oturan saf sevgi
Ahahahah şıklara bak ya Allah'ım çıldıracağımmm, Pelinsu yaşın kaç yavrum senin 12 mi? :D
Bir kızın rezil olması için illa dayak mı yemesi gerekiyor. Heee alt kattaki birinden dayak yese daha çok rezil olabilir, neticede alt kat, merdiven çıkıyor ve yorulmasına rağmen yine dayak atabiliyor. Rezalet!!!
Bence en çok “Ezik dediği kızdan dayak yese” işe yarar. Çünkü orada fiziksel olaydan çok, psikolojik utanç var. Kendi kurbanı dediği kızın aslında o kadar da güçsüz olmadığını görmesi güzel bir ters köşe olur. Karakter gelişimine de daha çok malzeme çıkarırsın. Diğer ikisi daha karikatür kalabilir. 😄✍️
Cevap
3Cevap
Sen kim, dizi yazmak kim ya. Sen önce fındıklı kek tarifi yaz da, sonra dizi yazarsın.
Rezil etmenin tek yolu neden dayak yemesi? Neden şiddeti seçiyorsun?
Dayak yerine bir sırrı ifşa edilse 😏.
Ne gibi
Onu da sen bulacaksın, sen yazıyorsun hikâyeyi.
eziklediği kız haddini bildirsin
Nasıl bir kavga olsun peki sence
Zorba insanları zorbalamak kadar güzel birsey yok
Nasıl olsun
Üç kızdan dayak en son benim 21 cm kapanış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?