Yemek yaparken öyle açıyım dedim eski bir olayı sonra olayın sonucunu merak ettim ve sonuna kadar gittim 😅
Bu kızın adı Derya, olayda görümce ve kaynana tayfası var.
Derya'nın rahmetli kocası atıklar üyesi olabilecek potansiyelde kesinlikle. Neyse bu Derya kocasını aldatıyor bütün köye veriyor. Kocası da kıza beni nasıl aldattın diyerek detaylıca anlattırıyor bütün ilişkileri. Herif kadının anlattıklarıyla kendini tatmin ediyor. Kadının onu aldatmasından zevk alıyor.
Alttaki görümcelerden biri kocasını ve dört çocuğunu bırakıp, kocasının en yakın arkadaşı ile kaçıyor.
Derya'nın annesi, Derya'nın kayınbabası ile kırıştırıyor. Kaynana, daha önce kocasını enişteyle aldatıyor. Görümcelerden bir diğeri kocasını aldattığı an yakalanıyor ve babasının evine yolluyorlar.
Derya'nın kocasının kankası var bi de adı Emre. Derya Emre'yi de es geçmiyor Emre'ye de veriyor. Emre'nin annesi de Derya'nın kocasının amcasına veriyor zamanında. Köyde karıyı dövüyorlar, elini ayağını kırıp köyden gönderiyorlar. Emre de intikam almak için Derya'yı *.
Sonuç olarak Derya'nın kayınbabası Derya'nın manitalardan birini öldürüyor. Adam ceza evine giriyor. Sonra da Derya'nın kocasını biri öldürüyor ama kim öldürüyor belli değil. Bu esnada Derya'nın bi erkek çocuğu var. Ama köyde kim kimin çocuğu belli olmadığı için çocuğa DNA testi yapılamıyor.
bence bu hikayede yanan derya olmuş. 19 yaşında evlenmiş kız, hayal ettiği hayatı yaşayamayıp bunalıma girmiş ne halt yediğini dahi idrak edemiyor. selimden bahsederken o donuk bakışlarında bazen ışıltı geçebiliyor. kimin eli kimin cebinde belli değil 22 yaşındaki kızın hayatı didik didik ediliyor. görümceleri işine gelince korkma derya anlat diyor, kızın hataları ortaya çıkınca bi halay çekmedikleri kalıyor. olaylar çok kaotik anlamak mümkün değil. bir de selim bu erdoğan olayından sonra deryayla barışıp niye tekrar köye dönmek istiyor onu da anlamadım. ne çeşit bir fantezi dünyası yaratmışlar o da belli değil. arada derya kocasının bunlardan keyif aldığını falan söyledi ve müge anlı üstünde dahi durmadı. deryada arada git gel oluyor müge anlıya falan laf sokuyor ama sonra makul biri oluyor falan. ne ya bu neeeee
Bence kocasının ailesi kızı genç güzel diye kıskanmış ama evet ben de dinledim kocasının kızdan garip istekleri var diğerleri hiç adamın dediklerini takmıyorlar hep kıza yükleniyorlar. Çok genç evlenmiş
O yüzden bana göre bir kız 23 yaşına gelmeden asla evlenmemeli diye düşünüyorum çünkü hem karakteri hemde duyguları tam o zaman oturmaya başlıyor. Mesela boşanmaların çoğu 18-19 yaşında evlenenler yüzünden oluyor. Çünkü o yaşlarda bir kız verdiği kararların neye yol açtığını bilmiyor. İlerde de ya soğuyor ya da pişman oluyor. Çünkü dış dünyaya açılmaya başlıyor 18 yaşından sonra
Ben de bazen yemek yaparken falan açıyorum, “bir iki dakika dinlerim” diye… sonra kendimi üç saat boyunca kimin kimi aldattığını, kimin kimi gömdüğünü çözerken buluyorum 😂 Özellikle böyle köy olayları tam evrenin kaos özeti gibi.
Bu anlattığın olayı izlemedim ama Müge Anlı’da buna benzer o kadar dosya var ki, şaşırmadım bile. Bir noktadan sonra “bu gerçek olamaz” diye izleyip yine de kendini ekrandan koparamıyorsun 🙃
En İyi Cevaplar