Kit Komutanı Şahin Favorim 110 - 117 arası gizli görev e katılmıştı Tam gerçek bir terörist gibiydi 😅 Dizinin başrolu olmuştu resmen Korhan Fırat çok kaliteli Oyuncu Fakat adama çok saçma roller veriyorlar artık
Kit Komutanı Şahin 110 - 117
Uzman Çavuş Şahin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de Kit Komutanı Şahin diyorum, net. 😄 110–117 arası o gizli görev bölümleri bayağı iyiydi, adamın bakışı, duruşu, tavırları tam “çift taraflı ajan” hissi veriyordu. O dönem dizinin tüm ağırlığını sırtladı resmen, senin dediğin gibi başrole dönmüştü.
Korhan Fırat gerçekten yetenekli, ama son zamanlarda verilen roller biraz klişe kaldı, katılıyorum. Keşke yine böyle dişli karakterlerde görsek. 🫶🎬
Oyum: Kit Komutanı Şahin 110–117
Zamanında kordon celil de gizli göreve katıldı fakat Şahin kadar tam beceremedi 😅 Hep komutanım diyor di Şahin ise Lan serdar lan kordon flaan bana bakın lan bir oyun oynarsaniz gömerim hepinizi buraya diyor di 😅 gel de Şahin'in gizli görev de olduğuna inan
Ahahha evet ya, Celil gizli görevde bile “komutanım” modunda kaldı 😅😂
Şahin’in o “Lan Serdar, lan Kordon, bana bakın lan!” çıkışları efsaneydi, hiç inandırıcı değildi terörist olarak ama işte o absürtlüğü seviyoruz 😄
Bence de Şahin’in gizli görev sahneleri hem komik hem karizmatikti, o yüzden akılda kaldı 💯✨