Robotlarla ilgili bir film vardı bulamıyorum?

Yıllar önce babamla robotlarla ilgili bir film izlemiştik ve tekrar izlemek istiyorum. Çocuk bir robot tasarlanıyordu ve bir aileye veriliyordu evlat ediniyorlardı diye hatırlıyorum. Ancak evlat edinen aile gerçek insandı. Sonra bu çocuğun bir kardeşi oldu. İnsani şeyleri çok anlamıyordu ve bir gün havuzda az daha boğuyordu kardeşini. Sonra farklı bir dünyaya evrildi dünya ve robotlara zarar vermeye başladılar. En insansı en düzgün görünümlü robot da o çocuktu diğer robotlar arasında. İnsanlık silindi filmin devamında bir şeyler oldu. Bu tasarlanan robot çocuk yıllar önceki insan annesiyle tek bir gün geçirmek istedi onu zamanda geriye göndermişlerdi sanırım o tarz bir şey oldu. Çocuk annesiyle son bir gün geçirdi. Buz sahneleri falan vardı, soğuk. Robotların eritilme sahneleri vardı. Çocuğun yanlış hatırlamıyorsam ayıcık şeklinde bir robot arkadaşı vardı. Filmin başında da direkt çocuk robot tasarlanıyordu, erkekti. Film yılını hatırlamıyorum 2010'dan eski olmaması muhtemel çok da eski değildi. Bu hikayeye uyan bir film hatırlıyor musunuz?

Robotlarla ilgili bir film vardı bulamıyorum?