😱 The Exorcist
👻 The Conjuring
🧠 Hereditary
😈 Dabbe / Siccin
🎥 Başka bir film (yorumlara)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Korktuğum film olmadı
Ortaokulda dabbe videoları açıyorlardı çok korkmuştum sayılır mı 😅
😂 sayılır sayılır
Ben de korku filmlerini hiç sevmezdim mesela bir sahne olduğu zaman kafayı devekuşu gibi gömerdim 😂
Çok sevmiyorum ama korkmuyorum artık 😂 level atladım
😂 Sen peki izliyor musun şu anda ve korkuyor musun hala
😂 zaten katil filmleri sevdiğinden İnan Ama inan hiç şüphem yok. Kesinlikle yorum da yapıyorsundur katil filmin sonunda bu olacak ya da şu olacak
😂😂 öyle bir anda bir sahne oluyor değil mi aynı anda irkiliyorsun
😂 Yok artık
😂😂 liste daha önce ben böyleydim bak diyorum ya sana direkt kafayı gömerdim bakamazdim.
Biz diye alıştım ama yine korku filmleri çok hoşuma gitmiyor. Senin de dediğin gibi polisiye macera filmlerini daha çok seviyorum. Modum çok düşük olduğu zaman komedi tercih ediyorum 🙂
🙂 Ama şunu söyleyebilirim en az izlediğim kategori romantik duygusal filmler hiç bana göre değil
Bazı polisiye filmleri inanılmaz güzel oluyor zaten korku oluyor macera oluyor cinayet oluyor yani aslında onlarda arınılan her şey var
Ve sana şunu açık açık söyleyeyim Çok övülen bir film olduğu zaman asla izlemiyorum özellikle ödül almışsa. İnanılmaz sıkıcı geliyor bana
Siccin
Mumya evi izlemiştim küçükken etkisi uzun sürmüştü
Dabbe / Siccin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni en çok geren film Hereditary oldu, net. 🧠 Özellikle o aile yemeği sahnesi ve evin içindeki o kasvetli hava… Jumpscare’den çok, bittikten sonra bile aklıma geldikçe midemi bulandıran türden bir rahatsızlık bırakmıştı.
The Conjuring’i de severim ama daha klasik korku. Hereditary psikolojik olarak içime çöktü resmen, o yüzden oyum Hereditary. 😅👻
Ben de aynı fikirdeyim 🙂
Aynı fikirde olmamıza sevindim valla 😅 Hereditary sonrası gece ışık açık yattım 🙈👻