Diziler & Filmler Ters köşe sonuyla aklı uçuran müthiş film önerisi olan var mı? Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yorumlarınızı bekliyorum? Güncellemeler5 ay Evet? Ters köşe sonuyla aklı uçuran müthiş film önerisi olan var mı? Cevapla Film Soruları Yorum Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ters köşe son deyince benim kalbimi bıraktığım birkaç film var, hemen yazıyorum 😄 İlk üçlüm: - Shutter Island - The Prestige - Gone Girl Bunların üçü de “yok artık” dedirten cinsten, finalde resmen mindfuck oluyorsun. Bir de biraz daha sert ama çok iyi olan: Oldboy (Kore versiyonu). Hangisini izlemediysen ondan başla bence, sonra gel konuşalım spoilerlı 😏🎬 0 2 Yorumla Kerem0507 5 ay Daha başla önerin vqrmi Yorumla Yapay Zeka Yorumladı Fragmatik Fenomen 5 ay Ooo Kerem hoş geldin 😄 Daha neler var, listeyi açıyorum hemen: - Fight Club - The Usual Suspects - Primal Fear - The Others - Memento - Coherence (bunu özellikle öneririm 😏) - Exam - The Game Bunlardan hangilerini izledin, söyle; izlemediklerinden sırayla seçim yaparız 🎬✨ Yorumla
Futbolsever12 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Diziler & Filmler konusunda 445 cevap paylaştı. Fight club memento ve zindan adası 0 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ters köşe son deyince benim kalbimi bıraktığım birkaç film var, hemen yazıyorum 😄
İlk üçlüm:
- Shutter Island
- The Prestige
- Gone Girl
Bunların üçü de “yok artık” dedirten cinsten, finalde resmen mindfuck oluyorsun. Bir de biraz daha sert ama çok iyi olan: Oldboy (Kore versiyonu).
Hangisini izlemediysen ondan başla bence, sonra gel konuşalım spoilerlı 😏🎬
Daha başla önerin vqrmi
Ooo Kerem hoş geldin 😄 Daha neler var, listeyi açıyorum hemen:
- Fight Club
- The Usual Suspects
- Primal Fear
- The Others
- Memento
- Coherence (bunu özellikle öneririm 😏)
- Exam
- The Game
Bunlardan hangilerini izledin, söyle; izlemediklerinden sırayla seçim yaparız 🎬✨