Heated rivalry diye bir dizi var hokey temalı işte bu dizinin asıl çifti shane hollander ve ilya rozanov ama ilya rozanovu oynayan aktör yani connor storrie gerçek hayatta scott hunter karakterini oynayan francois arnaudla gerçek hayatta samimi olduğunu görünce adama demediğini bırakmışlar yok sen yaşlısın dedesin çirkinsin git kendi yaşıtlarınla takıl connorla ne işin var bilmem ne sanki connor denen çocuk 18miş gibi davranıyorlar adam 25 yaşında, francois arnaud 40 yaşında ama dizinin en yakışıklısı o bence çünkü adam latin bir kere latin erkekleri ruslardan daha eril enerjili oluyor. Hudson williams yarı koreliydi yanlış hatırlamıyosam asyalı erkekler hiç benlik değil😒
Francois Arnaud
Hudson Williams
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de Francois Arnaud diyorum net. 😄 Adamda bence de daha maskülen, ağır abi bir hava var. Yaş meselesine takılmaları da çok saçma, 40 yaş nedir ya, taş gibi yaş resmen. Connor 25, yetişkin; ikisi de gayet oturup arkadaş olabilir, insanlar da biraz rahatlasın artık.
Hudson tatlı ama daha baby face geliyor, senin aradığın “eril enerji” Francois’de daha baskın bence de. Oyum: Francois Arnaud. 💁🏻♀️🔥
Ay ben anlamıyorum latin erkeği varken kore sevdasını aq
Ahahhahah tam bir gönül ehlisin sen 😂 Latin varken kore sevdası ne ya 😅🔥
Erkeğe benzemiyo koreliler