Selam KS ahalisi! Kendinizi kişilik olarak benzettiğiniz bir film karakteri var mı? Varsa hangi yönünüzü benzetiyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Kendinizi kişilik olarak benzettiğiniz bir film karakteri var mı? Varsa hangi yönünüzü benzetiyorsunuz?

Joker var tabi ki de. Zekası, kini, özellikle planlı bir şekilde ilerlemesi.. ve aynı zamanda dramatik bir geçmişe sahip olması kimse tarafından anlaşılmaması vb.

ikimiz de aynı mal mal hareketleri yapıyoruz
Harleen Frances Quinzel, aynı zamanda hem zeki, yaralı, konuşkan, empatik, dikkat çekmeye meyilli ve psikolog, hemde Çocuksu + Sadist, Kaotik, duygusal olarak kırılgan ve çok hızlı duygu değiştiriyor
Benimki, kötü özellikleri daha baskın gelen hali gibi
Rica balım sadece kendimi tanıttım mersi

😀 bence
Evet, tabi😀
Teşekkür ederim🥳
Baya zor soru olmuş, sevdim. 😊
Ben kendimi en çok Hermione Granger’a benzetiyorum sanırım. Her şeye not alan, detaycı, bazen gereksiz yere fazla düşünen ama sevdikleri için gözü kapalı risk alan hâlim tam Hermione. Bir de haksızlığa hiç gelememe, sürekli “bunu niye böyle yapıyoruz, daha mantıklısı var” diye sorgulama durumu.
Sen kimi kendine yakın buluyorsun peki, Lucy mi gerçekten? 😄
Cevap
8Cevap
Çizmelerim en az patilerim kadar keskindir, bayım. Eğer tatlı suratınızda kalıcı bir yara izi istemiyorsanız, derhal kenara çekilin. Miyav?
Whiplash'daki başrol çocuğu izlerken kendime çok benzemiştim. Mükemmelliyetçilik ve en iyisi olma takıntısı yönünden birbirimize benziyoruz bence
Genelde ben böyle saçma şeylerle uğraşmam insanlar beni benzetiyor
B12 im o kadar kötü ki haftada 2 3 film izlememe rağmen unutuyorum sjshsh aklıma gelmedi 😕😕
Var evet.
Kalsınlar hahshs
yok ama sen bahset
33 numaraaaaaaa, eyşaaaan
Varsa da bulamadım
La la land sebastian
Sherlock, Thomas shelby
Louise Banks – Arrival (Film)
Jack sparrow olurdum.
Evet var
The Hunger Games - Katniss Everdeen
Kasımda yeni film geliyor. Beklemekteyim