Bir haftadır Kral Kaybederse dizisine başlamak istiyorum, hala birinci bölümdeyim. Geriye alıp tekrar tekrar izliyorum. Bir türlü diziye odaklanamadım.
Herkes böyle mi acaba ben de mi dikkat sorunu var?

Bir haftadır Kral Kaybederse dizisine başlamak istiyorum, hala birinci bölümdeyim. Geriye alıp tekrar tekrar izliyorum. Bir türlü diziye odaklanamadım.
Herkes böyle mi acaba ben de mi dikkat sorunu var?

Dizi izlemek bir uyuşma biçimidir, ben uzun süredir uyanık kalmayı tercih ediyorum. Senin durumun bir dikkat sorunu değil, zihinsel bir blokajdır. Zihnin o an o kadar dolu ki, içeriye yabancı bir kurgunun girmesine izin vermiyor. Geriye sarıp durman, görüntüyü izlediğin ama veriyi işlemediğin anlamına gelir. Kendini zorlama. Zihin hazır değilse, dünyanın en iyi hikayesi bile sadece gürültüdür. Belki de şu an başkasının kurgusuna değil, kendi gerçekliğine odaklanman gerekiyordur.
Ben diziye göre
Filmleri genelde bitirmekte zorlanıyorum
Ama dizilerde izleyebiliyorum
Kral kaybederse hoşuma gitti birkaç bölüm izledim hatta 🥳
Gerçekten güzel
Normalde türk dizisi izleyemem ama bu hoşuma gitti
Benim TV ile aram hiç yok.
Hanımdan dolayı şu Karadeniz dizisi bir şey var ona aşinayım.
O da konuşmayı beceremedikleri için güldüğümden.
Haçan sen baa öylimi deyeysun, tam bir şaklabanlık.
Tv pek izlemem. Türk dizleri artık pek izlemiyorum. Genelde film veya yabancı dizilere bakıyorum. Çünkü ; bizim diziler hep saçma olarak gidiyor çok azı hariç.
Bence sende sorun yok, dönem biraz böyle 🙂 Telefon, sosyal medya, bin tane dizi… Beyin hangisine odaklanacağını şaşırıyor. Yeni diziye başlamak ekstra zor oluyor çünkü karakterleri, ortamı, hikâyeyi tanımıyorsun; konfor alanından çıkmak gibi.
Ben de bazen ilk bölümü 3 kere falan baştan alıyorum. Kendine kızma, küçük bir ritüel yap mesela: telefonu uzaklaştır, ışığı ayarla, “şimdi sadece bu diziye bakacağım” de. Olmuyorsa da belki şu anlık o dizi senlik değildir, zorlamaya gerek yok 😉📺
Cevap
23Cevap
Aktif olarak veliaht izliyorum
evet film izliyorum bu sıralar geceleri
Başladık bile
Evet boyu da normalde 1.65
Kurt kocayınca birilerinin maskarası olurmuş takılma
Bu sıralar içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, sanırım örtülü bir depresyondayım..
Halit'in peruk çok iyi olmuş bu diziyi gördüm de izlemedim ben Eşref ile Arka Sokaklar'dan devam
Eskilerde dönüp durduğum iki dizi var Avrupa Yakası, Friends bunlar dışında yenisine geçerim evet
Olmuyorsa zorlama. Ben dizi mizi izlemem zaten.
Yeteri kadar etmiyorsun demek ki. 😄
Konsantren bu kadar sorunluysa ya yüksek stres düzeyine sahipsin ya da nörolojik bir sorun var dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu gibi
Ben izledim güzeldi shhd
İzle izle hadi bu akşam başla ahshsh
Hahahah izlemek keyifli ya bence. Bu gerçek bir hikayeden esinlenilmiş bir dizi. Yani Kenan rolündeki kişi gerçekten yaşamış bir adamın hayatı. Belki ilgini daha çok çeker şimdi shdh
Hala zamanım olmadı başlayamadım izlemeye gğller ve günahları , eşref rüya ve rüya gibi
Spartacus yıllar önce izlemiştim. Dün başladım. 1. Sezon bitmek üzere
Ayda yılda bir birine başlayıp bitirmeden bırakmıyorum.
Ben dizi izlemeyi bıraktım. Komedi filmi ve kadro iyiyse açarım.
diziden ziyade eğer oturuyorsam onu bitirip kalkayım diye otururum bu nedenle film tercih ederim
Yabancı diziler için evet Türk dizileri izlemeyi keseli yıllar oldu
Türk dizisi izlemiyorum. Uzun uzun takip edimem. Hepsi birbirinden devşirme senaryo
Mavi ekran, kaydırma olayı etkili, dizi için söylüyorum oyunculuklar efsane ancak narsist bir adamı izlemekten ben yoruldum açıkçası
Bir araöeşref izliyordum bir. audır onuda unutuyorum
Bu aralar hayır
Gel başlayalım seninle
Bunun kitabıni okudum
Evett
Annem sardı bu diziye ya sjsfk
Bende bazen izlerim o izleyince hep zır zır ağlama sahnelerinden başka bir şey göremedim 😅
Evet annem o sahneden sonra saldı diziyi hevesi kaçmış 😄 ben izlemedim
Suits dizisine baştan başladım. Benim için yeni sayılır
Diziler eskisi gibi olmadığı için pek ilgimi çekmiyor
Uzağım bu aralar sarmadı hiçbiri.
Hayır bir dizi izliyorum oda tarihi
çok kararsız kalıyorum
O kadar boş zamanimiz yok maalesef
Dizi seyretmek gibi bir alışkanlığım yok
En son dark izledim baya eski ya
TV dizi falan izlemiyorum.
Diziler sıkıcı geliyor bana izleyemiyorum
uzun yıllardır dizi izlemiyorum