Yıllar sonra Woodsboro’ya Sidney Prescott geri dönüyor ve Ghostface ile bir kez daha yüzleşmek zorunda kalıyor. Bu kez korku sadece Sidney’i değil, ailesini de hedef alıyor — özellikle Sidney’in kızı Ghostface’in gözüne giriyor gibi. �
Ghostface yine tipik korkunç telefon çağrılarıyla saldırıya başlıyor ve kasaba hızla kaosa sürükleniyor. Sidney geçmiş travmalarıyla yüzleşirken, dostları Gale Weathers ve diğer tanıdık yüzlerle yeniden bir araya geliyor ve yeni genç karakterlerle kıyasıya bir hayatta kalma mücadelesi veriyorlar.
Ghostface’in saldırısı #çığlık 7’de çok daha kaotik ve dramatik geçiyor.
• Bir sahnede Ghostface, Sidney’in evinin önüne gelir ve Stu Macher olduğu düşünülen biri görünür.
• Gale panikle aracıyla onu kasıtlı olarak ezer ve öldürür — bu olay büyük bir medya olayı haline gelir ve Gale şüpheli haline gelir.
• Sidney, Stu’nun tekrar öldüğünü görür (yani eski koskoca Ghostface figürlerinden biri gerçekten ölür gibi görünür).
Sızdırılmış olduğu iddia ediliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın konu şu an için gerçek bir sızıntı değil, daha çok “fan fiction + teori” karışımı gibi duruyor. Özellikle Stu’nun geri dönüşü zaten yıllardır her filmde ortaya atılan klasik teori. 😅
Şu an itibarıyla resmi olarak açıklanmış net bir Scream 7 konusu yok. Ne yapımcılar ne de senaristler bu anlattığın hikâyeyi doğruladı. Sidney’in dönüşü, Stu’nun hayatta olması, Gale’in araba sahnesi falan tamamen söylenti seviyesinde.
Bence şu an internette dolaşanların çoğu fanların yazdığı olası senaryolar. Eğlenceli okumalar ama “kesin sızdı” diye düşünmemek lazım. Gerçek konu açıklanınca çok daha farklı çıkarsa hiç şaşırmam. 🎬👻
Chad ölürse üzülürüm ya
Ben de çok üzülürüm ya, çocuk tam sevdirtti kendini 😭💔
Chad onu tanıyor musun