ikiz
İkiz oğullarından birinin hayatına mal olan trajik bir kazanın ardından Rachel ve eşi Anthony, hayatta kalan çocukları Elliot ile yeni bir hayat kurmak umuduyla dünyanın diğer ucuna taşınır. Ailenin İskandinav kırsalında başlattıkları iyileşme süreci, çok geçmeden Rachel’in oğluyla ilgili acı verici gerçeği çözmeye başlamasıyla ve onu ele geçirmeye çalışan kötü niyetli güçlerle yüzleşmesiyle gittikçe uğursuz bir hal alır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ruhlar Bölgesi 1 den başla 3 e kadar Astral seyahat korku filmi ama aşırı güzel, bu arada oradan etkilenip Astral seyahati araştırdım ve gerçekten olan bir şey, yaptım ve oldu
011 Yorumla
Soran5 ayHer dakikası gerilim olması lazim
Soran5 ayAstaral seyahet pek bana göre değil baska
Soran5 ayBaska ne var
Soran5 ayArkadaş olalım? Böyle de yaş 5 ken park ta edinmiş gibi oldu shhs
Soran5 ayHayir ama zevk aliyom korku filmlerinden
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel soru bu ya, ödülü de duyduk, fena motive oldum. 😏
Her saniyesi gerilim olsun, kaliteli ve dublajlı istiyorsan:
Ben “Hereditary (Ayin)” derim. Psikolojik + doğaüstü, atmosferi resmen üstüne çöküyor. Jumpscare’e abanmak yerine, tırnak yedirtir cinsten rahatsız eden bir gerilimi var. Sonlara doğru da “ben ne izledim” diye kalıyorsun. Türkçe dublajı da mevcut. 🎬🥲00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ödüle gerek yok kanka da ne arıyorsun tam olarak. Hayatı dizi ve filmlerle geçmiş biriyim yardımcı olurum şeyse
016 Yorumla
Soran5 ayKonu yazsaydın mal
- 5 ay
Nefesini tut mesela dememişim ama ben bayılıyordum tam sana göre bence. Her saniye safi gerilim ilk 15 dakika falan hariç. İşte girmeleleri gereken bir yere giriyorlar birkaç arkadaş ki amaçları da hırsızlık ve adam biraz nasıl desem kör ama asker miydi bak unuttum. Adam o halde bile onları avlamaya çalışıyor da aşırı geriyor
Soran5 ayBiliyomda izlemdim
Soran5 ayGüzelmiş izlerim bi ara
- 5 ay
Onun dışında dedikleri hereditary bana çok sarmadı ama izleyebilirsin Sinister zaten çok iyi korkutur Ha ama bir kişi daha demiş yine de bence çok iyi olan the dark and Wicked. Sıradan olmayan bir kırsal kasabadaki tenha bir çiftlikte bir adam yavaş yavaş ölüyor. Ailesi yas tutmak için toplanır ve çok geçmeden baş gösteren kabuslarla aileye işte bir şeyler musallat olur diyebiliriz
Soran5 aySaol
Soran5 ayZtn ödül de en iyi cevap di saol
- Diziler & Filmler konusunda 333 cevap paylaştı.
5 ayKorku filmi repertuarımda pek yok ama psikolojik film önerebilirim 😌
048 Yorumla
Soran5 ayKonusu ne
- 5 ay
Oldboy izleyebilirsin, korku filminden daha çok etkiler seni.
Konusu şöyle, kendi halinde bir adamın telefon kulübesinde konuşurken kaçırılıp küçük bir hücrede 15 yıl boyunca sebebi söylenmeden tutsak edilmesi. 15 yıl boyunca yemek, duş ve su gibi doğal ihtiyaçları karşılanır ama neden kaçırıldığı asla söylenmez. Adamda delirme eşiğine gelir, tünel kazmaya başlar. Tam tüneli bitirip kaçacağı gün adamı salarlar ve film başlar 😌 - 5 ay
Ama 2003 yılında çekileni izle filmin iki versiyonu var haberin olsun.
- 5 ay
Tabi izleyecek olursan 😂
Soran5 ay2 versiyon derken psikolojik film nedir
- 5 ay
Psikolojini etkileyecek bir film diyim. Bu filmin orijinali Kore yapımı bir film, diğer versiyonu ise Amerikan yapımı özenti bir film. Sen Kore yapımı olanı izleyeceksin istersen linkte atabilirim. Şunu söyleyebilirim izledikten sonra kolay kolay etkisinden çıkamayabilirsin.
Soran5 ayYa akıl hastanesine yatiriliyim o derece yıllarca etkisin den cikmiyim
- 5 ay
Abartma 😂😂
- 5 ay
Korku filmi izleyip bunu mu izleyemiyceksin sjsjs
Soran5 ayVallaha o kadar olsun
Soran5 ayBunu mu derken o ne demek mk
- 5 ay
Bu filmi mi izleyemeyeceksin demek istedim 😂😂😂
- 5 ay
Sinema TV mezunuyum kötü film önermem ama yine de senin bileceğin iş 😌
Soran5 ayYa aşırı gerilimli olsun işte ayarla biseyler 😂
Soran5 ayHelall su 2 filmin konusu nedir
Soran5 ayAlakasız en sevdiğin dizi ne ve en iyi dizi sence ne
- 5 ay
Breaking Bad tabiki her karakteri ayrı özel ayrı derin 😌
- 5 ay
Walter Whiteın, Heısenberge dönüşümü çok iyi anlatılıyor.
Soran5 ayUyyy benim kafada en sevdiğin karakter
Soran5 ayEvet ya bebeğim oldu ;(
- 5 ay
Walter bir babadır bizim için 🥲
- 5 ay
Neyse sen Oldboy filmini izle şimdi 😌
Soran5 ayHayir
- 5 ay
Peki sen bilirsin
Soran5 ayEn cok onumu seviyon
- 5 ay
En sevdiğim filmlerden biri
Soran5 ayBen karakter olarak dedim
- 5 ay
Haaa, en sevdiğim karakter Soul Goodman 😂
- 5 ay
Saul Goodman
Soran5 ayAdamdır better caul saul cok sıkıcı izleyemiyorum
- 5 ay
Doğrudur hemen arkasından Gustavo Fring gelir 😌
Soran5 ayWalter reiz sonra o
Soran5 ayMike sevmeyen tek benim heralde
- 5 ay
Muhakkak 😌
Soran5 ayHangisine aw
- 5 ay
Walter diyorum iyidir reistir bizim için.
Soran5 ayJesse en mal karakter bence sence? Miz miz kendini gangster sanan ezik
- 5 ay
Bence en mal karakter skyler
Soran5 ayOoooo onun için özel bi canım var hani tum canım için ondan öncesi ve ondan sonrası için ayırmak lazim
- 5 ay
Jane de canım, boku bokuna öldü
Soran5 ayGuzel di de bence parayı alıp kaçardı ya da aşırı dozdan ikisi de olurud
- 5 ay
Maalesef öyle, eee burdan mı konuşucaz tüm gün 😂
Soran5 ayTakip ettim yazarım boş olunca hangi saatlerde giriyorsunuz
- 5 ay
Gün içerisnde buralardayım
Soran5 ayGece 1 2 3 falan ?
- 5 ay
Uyumuş olurum büyük ihtimal ama sen yinede dene şansını 😌
Soran5 ayOlur
- 5 ay
Takipin gelmedi bu arada
Gizli Üye(30-35)5 ayOyuncak hikayesi izle sen laflara bak eğitim de mi almadın üsluba bak kahvede okeye gel 😂
01 Yorumla
Soran5 ayAna ni si
5 ayWatcher filmi. Gerilim seviyorsan ve güzel bir kizsan :) gerçek bir hikaye.
022 Yorumla- 5 ay
@J_layt_its konu ne ab
- 5 ay
@Profiterol79 biraz gündelik hayatına sıçrayabilir eğer güzel bir kızsan ve gözleri üzerine çektiğini düşünüyorsan.. konusu ısrarlı takip diyeyim:)
- 5 ay
İyidir izlixdm
- 5 ay
@Profiterol79 tek yaşıyorsan tavsiye etmem
- 5 ay
Ben filmden korkmam
- 5 ay
@Profiterol79 korku değil zaten etkileyici bir film kadınlar için. Özellikle güzel kadınlarda bence bu etki helede yalnız yaşıyorlarsa çok oluyor. Tecrübeyle sabit bu istatistik
- 5 ay
Ney anlamadim
- 5 ay
@Profiterol79 boş ver neyse
- 5 ay
Noluuuuurrrr
- 5 ay
@Profiterol79 neye nolur dedin anlamadım
- 5 ay
Cevabin ney anlamadım ya o
- 5 ay
@Profiterol79 yapay zeka kullan
- 5 ay
Ne alaka
- 5 ay
@Profiterol79 metin çözümlemelerinde is yapıyor burada ne demek istiyor de
- 5 ay
Tecrübeyle sabit kimden oldu peki onu sole bari
- 5 ay
@Profiterol79 bir kaç arkadaşima önerdim ve sürekli arayıp bu filmi neden önerdn allh belanı versin diyorlardı ama güzel kızlar gerçekten özellikle daha fazla etkisinde kalıyor filmin. Çünkü onlar gün içerisinde dhaa çok göze maruz kalıyorlar
- 5 ay
O degilde Sen çok can yaktın benimde yakman umarim
- 5 ay
@Profiterol79 sen kimsin ne alaka şimdi bu
- 5 ay
Pp den çok yakışıklı geldin
- 5 ay
@Profiterol79 teşekkür ama ne alaka anlamadım yine de neyse
- 5 ay
Söylemek istedim
- 5 ay
@Profiterol79 bende tanıyorsun vs sandım bı an dedim ne alaka :D
terrifier ama altyazılı
04 Yorumla
Soran5 ayDublajlı seviom ben
Soran5 ayNiye be niye
5 ayHereditary diyesim geldi😂
046 Yorumla- 5 ay
Buldum ya karanlık ve kötü var heh
- 5 ay
O iyi
Soran5 ayKonu nedir
- 5 ay
yaşlı bir baba var ölümü bekliyor
anneyle birlikte çiftlikte yaşıyorlar
çocuklar yardıma geliyor ama geldikleri anda evin havası bozuk
bir şeylerin yanlış olduğu çok belli
gördüklerinden çok hissettirdikleriyle korkutuyor
film ilerledikçe olaylar daha karanlık bir hâl alıyor
hiçbir an rahatlama yok
sanki oraya gitmemeleri gerekiyormuş hissi var hep. - 5 ay
Kanka korku filmi izlemiyorum artık eskisi gibi dizi desen bak haunting hill house derim aşırı kaliteli
- 5 ay
Eee kanks neye karar verdin
Soran5 ayBundan bi kac kişi söyledi onu izlerim
Soran5 aySenin dediğin filmi dedi
- 5 ay
Ha o izlenir işte. Türk korku filmleri de korkunç geliyorsa izle ben sevmiyorum bak
Soran5 ayBen severimde kötü filmlerimiz
- 5 ay
Kanka Allah için hep aynı konu. Issız bir yer sonra in cin işte. Yaratıcılık desen sıfır cidden. O da neden çok çekiliyor dersek korku filmleri ucuz diye. Mesela bir korku seansına bak en basitinden bizim bütün filmleri topla etmez yani. Ülkedeki film şeyi de dizi şeyi de berbat. Şu yılda hala düzgün bir tane bilim kurgu filmimiz yok. Diziler zaten hep aynı şey aldatma veya yengeci diziler. Kv ve belki ezel onun dışında birkaç diziyi çıkar hepsini topls ne got ne brbad falan eder ya sadece berbat
- 5 ay
Neyse dertliyiz mdmfmdkd sen izle korku filmi😂
Soran5 ayHaklısın vallaha dabbe 4 ve sonrası boş
- 5 ay
Görmedin mi ya daha geçen şey çekmişler haluk bilginler ile neydi unuttum işte o adam can dostum filminin yerlisini işte😂. Orijnallik işte bu kadar bizde vizyon sıfır.
Soran5 ay😂 bikeresinde gördüm askerin vücuda roket mermisi giriyor 😂
Kv olmazsa çöp tr dizileri- 5 ay
Kesinlikle öyle bir de ben pk seviyorum ahh bee aşığıyım 😂. Şey samanyolu dizilerini falan görse bizim yabancılar bunlar ne içiyor der 😂. Hint dizilerinden farkımız yok elle kurşun dur durmalar Allahım bana para ver diyince Salihin çantayla para atması falan neyse güldüm😂
- 5 ay
Kurtar vadisi ülkenin nomısıdır😂
Soran5 ayJwjwjwjeje ya biz kv güzel diyozda cakirin ölümünden sonra Polat in ölmemesi cok sacma senaryo düpedüz koruyor laz ziyanin adamları ile çatuşırken gidiyor koltukta oturup memati ye soru soruyor
- 5 ay
Ya çünkü şey kanka öyle de senaryo ilk böyle değildi zaten işte bakıyorlar mesela çakır çok sevildi diye anca 43 de ölüyor ve zaten birkaç bölüm sonra Osman sınav çıkıyor. İşte necati şaşmazın abisi anca böyle saçma sapan bir şeye çeviriyor. Ha pusu zaten saçmalık işte birçok yönden. Adamı ölümsüz yapıyorlar 😂
Soran5 ayHer seferinde elif in mezarına gitmesi 😂
Ha bide ince ye kendi namusuna peşkeş çeken kadına aciirm dokunmam biel demesi
Sonra hamile olması efsane
Bide polatin 20 li yaşlarda oglu olması cok sacma geldi bana niye bilmiyomda- 5 ay
Hahahah aynen ahh elif ahh üzerine gül koklamam dedi ama gitti ebru mu, inci mi Leyla mı ohoo bir de kızına elif ismini koydu ya neyse 😂. Düşün öyle bir durumda kadın olarak boğmaz mısın. Yani kanka pusu zaten mantıklı bir dizi değildi o kadar vadi tutunca çektiler de çektiler hatta sonra siyasi propaganda şeyine bile döndü. boş ver kız gel yabancı dizi izle en iyisi amann bizimkilerde hayır yok😂.
- 5 ay
Sen elife yenge dedin usta jdkdkdkdkd
Soran5 ayPablo escobar in dizisi nasil belgesel tadına değil dimi düz dizi
- 5 ay
Benim favorilerim arasında değil ama güzel dizi derim. Belgesel hissiyatı evet ucundan var sonuçta gerçek olaylar falan ve bol aksiyonlu. Bende değişiğim her diziyi beğenmem mesela dexter da aynı bende tamam güzel ok ama abartıyorlar be hocam kdkdldl
Soran5 ayDexter listemde 2. Bcs izliyomda cok sıkıcı
- 5 ay
Sen bcs ye sıkıcı mı dedin? Bak seni taşlarlar deli kız 😂. Brbad ile yarışır bir dizi. Bir de kaç 3 dü herhalde zaten 3. sezon sonrası hareketleniyor bcs herhalde ya da 4 unuttum çok oldu kdkdkdkd
Soran5 ay1. Sezon 6 . Bölüm falan uykum geliyor
- 5 ay
Doğru biraz saul odaklı bir dizi ama daha normal sonuçta yavaş yavaş dahil ediyor seni diziye. Bu vince abinin tarzı böyle. Eğer safi aksiyon istiyorum diyorsan prison break izle ama onun da bence 3 den sonrası çöp hatta 3 bile neyse
Soran5 ayDublajı nasil
- 5 ay
Ben hiç dublajlı izlemem jdjdkdkd Ha ama prison break için diyorsan bildiğim kadarıyla iyi diye hatırlıyorum. Zaten eski dublaj lar daha kaliteli oluyor bilirsin
Soran5 ayEn sevdiğin film benim yeşil yol
- 5 ay
Haa bak onun dublajı iyi işte. Benim en sevdiğim film yok neden dersen çok film izledim ve bilmiyorum 😂. Dublaj olarak sanki yüzüklerin efendisi nedense fazla iyi gibi sonra harry potter falan olabilir. Bu arada cidden yeşil yolu da rahat 3-4 kez izlemişimdir ama en sevdiğim o değil mesela yine de bilmiyorum. Ağır star wars hayranıyım sadece krkdkdkd
Soran5 ayAma sonu asiti üzücü Allah rahmet eylesin sjjsjsjs
- 5 ay
Bu arada baktın mı bilmiyorum da altta bir arkadaş cube diye bir film önermiş onu izledim öneririm. Korku veya gerilim demem de çok ilgi çekici bir film. Her odada ayrı bir tuzak var gibi düşün ve sen bir kübün içindesin bence izle
- 5 ay
Amin kız cümlemize 😂ki gerçek hikaye zaten o film bilirsin
Soran5 ayYok be sanmam ağzıyla prostat nasil iyilesir
- 5 ay
Anlamadım dkdkdkd
Soran5 ayAğzıyla iyilestiriyor ya birilerini baş gardiyan da prostat ya o onu diyom hatta gıcık oe yi de sonda kanser yapıyor du doger gardiyan nin karısından alıyordu hastalığı atta
- 5 ay
Haa evet de gerçekte öyle değil diye biliyorum. Siyahi diye öldürülen birisi vardı ya bu adla da unuttum bak ona mı benzetmiş stephen King bilmiyorum. Zaten stephen King yazınca cidden iyi yazıyor it bunun en güzel örneği zaten izlemişsindir kesin
Soran5 ayİt paylocomu olanmi
- 5 ay
He aynen bu sene dizisi de çıktı zaten onu diyorum. Ki dizisi de güzel bak
Soran5 ayKronolojik zaman i bilmiyorum
Soran5 ayOndan izlemiyorum
- 5 ay
Kanka star wars değil bu takılma ona. Sen vizyon tarihine göre izle bence herkes gibi.
Soran5 ayTm
- 5 ay
Bu arada kanks tanışsak olur mu istersen
5 ayCube
02 Yorumla
Soran5 ayWhat
- 5 ay
Cube (küp)
5 aySinister
010 Yorumla
Soran5 ayKonu ne
- 5 ay
Korku
Soran5 ayOha ya
- 5 ay
Spoiler oldu
Soran5 ayMesela breaking bad biri konusu istese veririm spoilersiz
- 5 ay
Versene merak ettim
Soran5 ayVermiom kudur
- 5 ay
İzledim ki
Soran5 ayHelaaaallll
- 5 ay
☺️
5 ayÖlüm yarışı
00 Yorumlathe conjuring 2
00 YorumlaSinister izle
04 Yorumla
Soran5 ayKonusu ne
Soran5 ayAyrinti ver
- 5 ay
Ellison Oswalt'ın yeni taşındığı evde bulduğu eski video kasetlerle yaşadığı dehşeti konu alır; kasetlerde evde daha önce yaşanmış korkunç cinayetler (snuff filmler) kayıtlıdır ve bu olaylar yazarı ve ailesini lanetli bir kabusun içine çeker. Yazdığı kitaba ilham ararken bu kasetleri izleyen Ellison, cinayetlerin ardındaki gizemli varlık Bughuul'u (Bugi) ortaya çıkarır ve kendini ve ailesini büyük bir tehlikeye atar.
5 ayVar birsuru
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne