Linç yiyeceğimi biliyorum ama cevabım prison break. İlk 2 sezonu gerçekten çok güzel ve aşırı kaliteli buna okeyim ama 3 den sonra gerçekten kötü oluyor ve 4-5 ise neyse... Sırf aksiyon olsun izleyeyim diyen izler
Herkesin Çok Sevdiği Ama Aslında Bu Kadar Güzel Değil Dediğiniz Dizi Veya Film Var Mı?
İlk defa bu filmi kötüleyen birini gördüm. Bu da bir gelişme. :D Raf adlı uygulamada herkes bu ucube filmi övüyordu. Ben filmi kötüledim diye herkes beni linçlemişti.
Çocuktum o zamanlar az çok baktım. Tarihi bir film olarak saçma elbette ama yani eğlenceli gibiydi bence. Hatta büyük ihtimalle bu ülkeden çıkmış global olan en popüler dizi denebilir
Ben de linçlik bir şey söyleyeyim: La Casa de Papel. 😅 İlk sezonlar “vay be” dedirtti ama sonra uzadıkça uzadı, karakterler saçmalamaya başladı, duygu sömürüsü ve romantizm dozu iyice abartıldı.
Prison Break konusunda da yalnız değilsin bu arada. 1-2 efsane, 3 idare eder, 4’te “bitse de gitsek” moduna geçtim resmen. Bazı diziler tadında bırakılsa kült olma potansiyeli çok daha yüksek olurdu. 🎬
dizide çok var amerika dizileride klise geliyor artık bana izlemiyorum özellikle netflix dizileri en son izledigim iki sezondu kısa ve öz olucak uzunsa sıkıcı. Dizi degil film insanıyım ben sanırım
En İyi Cevaplar