İzlemeni tavsiye etmem her ne kadar gerçek şeyleri yansıtsa da müstehcen sahneler rahatsız edebilir. Son bölümde otobüs durağında otururken arabaların korna çalması ve onunla dalga geçmesi erkekliğimden utandırdı, bu film fakat gerçekte de yaşanıyor böyle şeyler ve utanç verici. Keşke kimse bu yola düşmese.
Türk işi p*rno başka bir şey değil karakterine uygun göremedim asena keskincinin ayrıca onu daha biz bez bebek de köstebekgiller çizgi dizilerinden sihirli dizilerden tanıdık ona uymadı bu dizi ayrıca evrim akın olayı da bence tamamen kumpas bunun oyun olduğunu düşünüyorum
Ben de izlemedim. Hem Türk dizileri sevmem hem de ben daha çok aile dizlerini seviyorum. Ahlak bozan diziler ilgimi çekmiyor. Sevginin, yardımlaşmanın olduğu diziler çok daha güzel geliyor bana.
Biraz p*rn* gibi ama aslında derinliği de olan bir dizi izlenmeyecek türden değil ve sarıyor zaten bölümler de kısa çok uzun değil izlenir yani gayet de tabi cinsellikten rahatsız olmayacak olanlar
Ben de daha izlemedim, yalnız değilsin yani 😂 Posterler, klipler her yerde ama bir türlü açıp başlayamadım. Asena Keskinci’yi çocukluğundan beri ekranda görmeye alıştığımız için böyle daha “cool” ve alımlı bir rolde merak ediyorum açıkçası.
Şu an sadece fragman ve yorum modundayım, o yüzden ankette “İzlemedim” diyorum. İzlersen spoiler’sız ilk izlenimini yaz, ona göre ben de dalacağım diziye. 🌸📺
Dizi: – Kulüp – Yalı Çapkını – Yüz Yıllık Mucize – Şahsiyet
Film: – Aşk Tesadüfleri Sever – İkinci Şans – Bir Küçük Eylül Meselesi
Böyle alımlı kadın karakterli, ilişkiler, hafif dram, bol duygu karışık tarzda bunlar cuk oturur bence 💃✨ İstersen önce hangisini izleyeceğine beraber karar verelim 😌💕