Demin Black Swan izledim de filmden yeminle bi bk anlamadım... Ama bu film gitmiş 880 bin oy ve 8.0 puan almış + 1 oscar ve 98 ödül de kazanmış.
Carol bundan yeminle 1000 kat daha iyi fakat çeyreği kadar bile başarısı yok...

Demin Black Swan izledim de filmden yeminle bi bk anlamadım... Ama bu film gitmiş 880 bin oy ve 8.0 puan almış + 1 oscar ve 98 ödül de kazanmış.
Carol bundan yeminle 1000 kat daha iyi fakat çeyreği kadar bile başarısı yok...

Psikolojik bir film. Takıntının neler yapabileceğini anlatmış. Çok güzel film. Kuğu metafor olarak kullanılmış. Başta beyaz kuğu ama kafayı yiyip sonda siyah kuğu oluyor.
Benim zirvede “hiçbir şey anlamadım, neden bu kadar övülüyor?” listemin başında Tenet var. Gerçekten ses miksajından, zamansal ters akışına kadar beynimi haşladı, ikinci izleyişte bile “hmmm… yok, yine olmadı” modundaydım. 😂
Black Swan’ı ise sevmiştim ama o da herkese hitap eden bir film değil, bayağı sembol ve psikoloji üstüne kurulu. Carol’ın daha “duygusu içe işleyen” bir film olduğunu düşünüyorum, o yüzden sana daha iyi gelmesi çok normal. 🎬
Cevap
4Cevap
ikisini de seviyorum black swanla ilgili inceleme videoları izleyebilirsin bence mükemmeliyetçiliğin insanı nasıl mahvettiğini çok iyi anlatıyo. anlamadığım da bazen sanat filmleri oluyo aklıma gelmedi şu an
Evet arada oluyor maalesef bu..
Hangi tür film sorduğuna bağlı bu zirvede olduğu film.. çünkü ben her tür film izlerim onçin..
Söylenenler sende farklı bir beklenti oluşturmuş, zamanla değerini anlayabilirsin bence. Godfather'da da öyle olmuştu bana.
Oluyor illaki ama tekrar tekrar izleyince anlıyorum
Teneti ilk başlarda anlamadım, bir 5 dakika düşününce çözdüm.
film okumasını bilmezsen temel psikoloji vb bilmezsen anlamayabilirsin. black swan zor bir film ayrıca bence sonra tekrar izlenmesi gereken bir film. 25 kare kanalından film incelemesini izle.
İskelet anahtar filmi kesinlikle
film değilde dizi , dark , karışık
Zindan adası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?